sâmbătă, 23 iulie 2011

Oficial imi merge bine...

Publicat de Raluca la 01:09
Gata..pot rasufla usurata! Oficial de astazi sunt in vacanta...si vorba cantecului..oficial imi merge bine..Sunt foarte fericita, multumita de mine si increzatoare in fortele mele proprii! Am terminat masterul cu media 9,85 iar disertatia am luat-o cu 10. Si nu doar atat..lucrarea mea a fost cotata ca fiind cea mai buna dintre toate..si asta nu au spus-o doar profesorii de la mine de la universitate ci si cei din Buc care au facut parte din comisie!
Iar asta nu e tot..mi s-a propus ca aceasta lucrare sa o public...din toamna ma voi ocupa serios de acest lucru si sper sa iasa ceva bun! Am fost foarte fericita cand mi s-au spus lucrurile acestea, am din nou incredere in mine si am din nou sperante! Am fost mai mult decat incantata sa aflu ca, profesoara mea coordonatoare de la master care este si director de master a dorit sa ma faca asistenta ei personala! Din pacate nu s-a putut dar numai simplul fapt ca s-a gandit la mine ma face tare mandra!  Parca as trai un vis frumos...ma bucur ca munca mea a fost atat de apreciata de oameni valorosi!

8 comentarii:

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers