vineri, 29 iulie 2011

Sesiune de shopping..

Publicat de Raluca la 04:58
In ultima perioada am cumparat/primit multe produse. O parte din ele se afla in poza,altele sunt prin baie sau zac undeva prin gentutele de cosmetice.Niciodata nu le am pe toate la un loc, trebuie sa fac ceva in privinta asta, sa mi le organizez intr-un singur loc pe toate, sa renunt la numeroasele portfarduri pe care le am. Sunt produse pe care nici nu apuc sa le folosesc pentru ca le gasesc tarziu...de obicei la o perioada de cateva luni faceam ”curatenie” prin cosmetice si ce nu mai foloseam le dadeam verisoarelor mele mai mici care de fiecare data se bucurau de ele..in ultima perioada nu am mai avut timp de asa ceva...insa sper sa ma organizez candva..


Pana atunci va arat putinele chestii cumparate/primite..unele le-am tot recumparat pt ca mi-au placut f mult cum ar fi gelurile de la YR, crema de maini, sampoanele, roll-onul.., rimelul (mi-am luat si maro..e fenomenal)le voi face cate un reviw in cel mai scurt timp..

Desi am spus ca nu-mi voi mai cumpara nimic nu m-am tinut de cuvant..nu pot..cum vad ceva si imi place..hop pe el...problema mai mare e ca sunt lucruri de care am neaparat nevoie sau nu le am si pe acelea nu le cumpar..imi iau tot chestii pe care le mai am...ca de...trebuie colectie...acum am mare nevoie de o crema de fata cu protectie solara(si nu ma pot hotara la una..cea de la cosmetic plant am terminat-o..mi-a placut f mult insa a fost putin criticata datorita ingredientelor sale si de aceea veau una mai eco..daca exista asa ceva...mai buna..chiar daca va fi mai scumpa...un al lucru pe care nu il am ar fi un set de pensule de machiaj..desi nu ma machez f des trebuie sa am asa ceva nu?...si imi mai doresc un parfum bun..persistent...dar niciodata nu ma indur sa dau 3-4 mil pe unul...prefer sa dau 90 lei..100 lei pe cate unul(dar se intampla uneori sa iau si 2-3 pe luna)...ma zgarcest sa dau o data 3 mil si gata..

Altceva nu mai stiu..dar sigur mai am si alte preferinte care nu imi vin acum in minte...

Voi ce va doriti dar nu va vine sa cumparati din zgarcenie..asa ca mine?

8 comentarii:

  1. Cate parfumuri!!!
    Eu ma zgarcesc la gelurile de dus :D
    Inca raman adepta ca toate spala la fel si au acelasi efect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Ana Maria..toate spala la fel dar miros diferit....eu sunt o mare fana a gelurilor de dus....am din toate felurile..marci diferite si mirosuri diferite...cel mai mult imi place cel cu miros de cafea de la YR..

    RăspundețiȘtergere
  3. wow , ce shopping ! imi place totul! te puuup

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai tocmai din cauza mirosului care nu persista dupa ce ies de sub dus m-am inversunat asupra lor.De multe ori as fi vrut sa fie destul de persistent ca sa nu ma mai dau cu o lotiune sau cu parfum, mai ales ca pe caldurile astea nu prea suport creme pe piele:-s

    RăspundețiȘtergere
  5. Parfumuri de calitate , persistente gasesti la Amway..si pretul este de 90, 100, pana in 150 lei maxim! eu le recomand cu caldura!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh , eram fana produselor Amway . Pana la parfumuri . Mi-am comandat Sun Dapples si abia asteptam sa vina . L-am comandat dupa o mostra , m-a innebunit cat de bine mirosea . Si era apa de parfum . Din pacate pt mine , nu a persistat deloc . Se mai zice ca parfumul nu-l simti tu , il simt persoanele care se apropie de tine . Dar de unde , nici daca ma miroseai de f aproape nu simteai nimic :))) Am fost tare dezamagita de el .. Si eu tot asa fac , ma zgarcesc sa dau cateva milioane odata pe un parfum de calitate . Imi doresc Alien - Thyerry Mugler :) Dar pana la urma ma indur , si sigur n-o sa-mi para rau dupa bani :)

    RăspundețiȘtergere
  7. MoGio-si eu trebuie sa fac in asa fel sa renunt la nimicri si sa imi iau un parfum bun..scump

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers