luni, 19 septembrie 2011

PROFA DE SEX

Publicat de Raluca la 00:15
Nu voi face reclama vreunui site porno sau altor magarii, ce vreau sa va prezint eu este foarte serios si important. De dimineata la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani (pe care o urmaresc de cate ori pot si care imi place f mult) am aflat de exitenta acestui site.Gazda sitului este Laura Andresan.

Mi s-a parut ca fata asta face un lucru extraordinar....ne deschide ochii in ceea ce priveste o viata sexuala sanatoasa..ne prezinta riscurile la care suntem expuse ca femei daca ”nu avem capul pe umeri”.
Sexul ,dupa mine, nu mai poate fi un subiect controversat...si daca Romania are nevoie de ceva atunci acel ceva sigur se numeste educatie....de toate felurile ..fie ea si sexuala. Nu voi mai insira verzi si uscate si va voi ruga sa accesati situl si acolo veti afla mai multe. Se ofera si cateva premii: prezervative(trimise prin posta), controale ginecologice gratuite, tricouri etc.

Aici puteti afla mai multe






4 comentarii:

  1. Te astept la giveaway-ul meu Anian: http://vintagelooksimona.blogspot.com/2011/09/star-giveaway-iii-anian.html

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am o parere buna despre ea deloc...si ce afce ea...pfff...oricat de deschisa la minte ai fi mi se pare...;-|

    RăspundețiȘtergere
  3. mi miu...eu prima data am vazut-o la Razvan si Dani.Mi s-a part interesant ceea ce face...mai multe nu sti despre ea..

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers