luni, 9 ianuarie 2012

Cumparaturi Mini Prix

Publicat de Raluca la 07:59

Am vazut pe multe bloguri postari de acest gen care mi-au placut foarte tare si m-am hotarat sa va arat si eu ce cumparaturi ieftine am facut! Mi se par utile postarile de acest gen pentru ca in felul acesta putem vedea cum arata un produs in realitate( de cele mai multe ori exista diferente mari intre pozele de le site si produsul real).

Un alt plus este acela ca postarile de genul acesta ofera detalii despre material, marime, calitate( personal cand imi comand de pe Miniprix.ro sunt foarte atenta la comentariile celor care au cumparat produsul..asa aflu daca a fost sau nu multumiti..in felul acesta am comandat mai multe produse fara sa am emotii)

Si ca sa revin la subiect va voi arata ce mi-am comandat in noaptea de revelion cand am profitat de oferta de 50% a celor de la Miniprix.

1)









Le puteti gasi si acum pe site, au pretul de 148 lei, sunt din piele si arata foarte bine in realitate iar marimile se potrivesc ! Eu le-am luat la jumatate de pret deci a fost super oferta. Am intrat de curioasa pe pataugus.ro (sunt de la pataugas)unde am vazut modele asemanatoare la preturi de peste 100 euro.


2)







Aceste cizme m-au costat doar ...13 LEI REDUSE..

Desi de obicei prefer sa imi cumpar incaltaminte din piele am profitat de pretul mic si mi-am comandat si acest model de cizme. Sunt incantata de ele, sunt de la Leftis ..pe eticheta scrie  35 euro..sunt gri( culoarea reala este acel gri mai inchis) .Atentie insa daca aveti picioarul mai gros la pulpa..nu cred ca va cuprind...Oricum le recomand ..sunt dragute, ieftine si comode!sunt mult mai dragute in realitate..


3.Mi-am mai luat o pereche de colanti (poza este orientativa, cei comandati de mine nu mai sunt pe site) insa sunt negri si sunt de la atmosphere. Sunt subtirei  mie imi plac..au costat 9 lei.




4.







 Acesti blugi i-am luat direct din magazin inainte de sarbatori si au costat 39 lei.Arata exact ca in poza(nu am putut sa le fac poze reale pt ca sunt uzi..spalati). I-am luat dupa ce m-am fatait vreo 3 ore prin magazin. E foarte greu sa cauti prin maldarele de pantaloni insirati acolo ..nu-mi place sa caut prin gramezi mari de haine...In cealalta incapere cu haine aceeasi poveste...acolo trebuie sa ai rabdare si timp sa cauti prin miile de haine de acolo..eu nu am avut nici timpul si nici compania necesara( am avut-o cu noi pe micuta Maria) care nu ne-a lasat sa facem nimic...Am plecat de acolo doar cu blugii si cu cateva clamute pt Maria.
 



Aceste genti sacosele pentru cumparaturi le-am luat tot inainte de sarbatori(si-a luat fratele meu o camasa si am pus si eu in cos ceva...ca tot a platit el transportul) Au costat 12 lei bucata, acum sunt 8, 5 lei si sunt de la Bersha.

Mie imi plac, sunt mari numai bune pentru cumparaturi!

Am mai comandat 3 geci pentru barbati. La hainele barbatesti am avut mereu probleme in sensul ca de fiecare data am fost nemultumita de ceva. In principal marimile sunt problematice..niciodata nu se potrivesc lar M sau L de multe ori arata ca un XL.

Sotul si-a nimerit pana la urma o geaca care sa ii vina. Este destul de draguta in realitate si foarte calitativa-un bumbac grosut- ( nu i-am facut poza dar vroiam sa va zic cateva lucruri si despre hainele barbatesti)...Asadar... daca doriti sa cumparati haine barbatesti mare atentie la numere..

Cam astea au fost produsele cumparate in ultimul timp de pe miniprix.ro In mod sigur voi mai cumpara de le ei( si acum am ”ochit” cate ceva dar ma abtin...poate alta data)







8 comentarii:

  1. Acum intru pe siteul lor sa vad daca mai au gentuta cu boxe :)). Mi se pare foarte simpatica.
    Sa te bucuri de toate cele cumparate!
    A 2a pereche de cizmulite este foarte draguta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Iulia! Cred ca o au..si mie imi place acea gentuta...este foarte draguta!

    La cati bani am dat pe cizme sunt fff frmoase(mult mai frumoase in realitate decat in poze)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le porti cu placere!
    Nu am trecut prin Mini Prix de foarte multi ani, am si uitat ce de bunatati au si mai ales, ce preturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Little D!
    Asa-i au multe bunatati! Important e sa fii pe faza!iar preturile sunt chiar mici

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le porti cu placere! Sunt dragute toate, mai ales cizmele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce oferta buna au avut anul trecut de revelion. Oare si anul acesta vor avea o asa oferta, ca deja am cosul plin. :)

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers