luni, 27 februarie 2012

Tus Flormar Glitter

Publicat de Raluca la 09:42
Sincer  acesta este singurul tus pe care il detin momentan! Am mai avut in trecut unul argintiu care mi-a placut f tare de la avon parca si unul negru insa cu acesta nu prea m-am impacat! Nu stiu sa trag linia aia dreapta..chiar nu stiu..si negru nu ma prinde cred eu..nici creion negru nu folosesc.
Ce spun ei:
"Se foloseste ori peste tus/creion negru, ca atare sau ca si fard crema baza pentru alte culori de fard de pleoape deoarece confera o aderenta mai mare culorilor"
Ce spun eu: 

 Imi place foarte mult.Eu sunt o neindemanatica si nu reusesc sa trag linia aia dreapta! Insa acesta se foloseste foarte usor si nu trebuie sa fii profesionist ca sa iti iasa linia ok...Culoarea este draguta, initial am avut impresia ca este ”tipatoare” insa nu este deloc asa. L-am folosit de cateva ori intr-un machiaj natural, folosind doar fond de ten, rimel si acest tus. A iesit ceva dragut, simplu si nu foarte incarcat. Exact cum imi place mie.

Ce imi place:

-este usor de manevrat, pot masca eventualele greseli.
-este destul de rezistent, dupa ce l-am testat pe mana am vrut sa il sterg si am frecat pana mi-a venit rau si tot nu s-a luat de tot!

Ce nu imi place:
- se usuca putin cam greu

Pretul este de 19 lei

Mi-as mai dori unul argintiu.

4 comentarii:

  1. dragut! eu am un fix cu creioanele,nu am nici un tus! :)
    http://gina-ionela-love-avon.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Gina-eu nu prea folosesc nici creion dar nici tus...acesta insa imi place f tare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare cam scump :P ...cele de la farmasi sunt si ele f frumoase ..si mult mai ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doda-uite ca la pret nici nu m-am gandit..ca e scmp sau nu...avand in vedere ca l-am primit amanuntul asta ”mi-a scapat”..Da..cred ca ai dreptate..este putin cam scump...de la farmasi nu am avut decat oje(ieftine si f bune)..daca imi iese in cale un stand farmasi cred ca voi incerca cateva produse!

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers