luni, 20 iunie 2011

roz si mov...

Publicat de Raluca la 09:24
Bine v-am gasit!Stiu ca am lipsit ceva timp,nu am avut dispozitia necesara pentru a scrie , dar m-am intors si,sper eu sa nu mai lipsesc niciodata atat de mult.Nu stiu cat de mult mi-ati simtit lipsa sau daca mi-a simtit cineva lipsa insa mie personal mi-a fost foarte dor sa scriu ..

----imi face mult bine sa scriu pe blog...bineinteles daca mai ma viziteaza cineva atunci bucuria e si mai mare!

Pentru mine blogul a devenit un prieten,simt ca ma asculta cineva..ca ii pasa cuiva..comunic cu cineva..numai simplul fapt ca scriu aceste postari ma relaxeaza...

Si ca sa trec la subiect va arat cateva poze cu manichiura mea de ieri(astazi nu mai am nici o unghie intreaga..toate sunt cojite..nu stiu ce sa fac , imi sare foarte repede oja de pe unghii)

Pe unghiile mov am folosit oja de la farmasi(e prima data cand imi colorez unghiile in mov..) ..aceasta oja de bine de rau o mai am pe unghii insa cea roz(de la avon) a disparut complet.Mie imi place ce a iesit , culorile sunt  vii..mi-au inveselit ziua!

5 comentarii:

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers