vineri, 9 septembrie 2011

review primer elf

Publicat de Raluca la 00:42
Aici va spuneam de primele mele produse elf si va informam ca pana acum nu am mai folosit primer. Am tot auzit despre rolul acestor produse si despre cat de bine arata fardul atunci cand folosesti inainte primer ,incat am hotarat  sa incerc si eu unul. Am plecat de la unul ieftin..si pe moment am hotarat  ca , pe parcurs voi incerca si altele poate mai scumpe si mai bune. Dar dupa ce l-am folosit pe acesta nu cred ca imi mai trebuie altceva. Nici mai scump..nici mai ieftin. Acesta este perfect pentru ce am eu nevoie. Nu pot face un reviw comparativ pentru ca este singurul primer pe care l-am folosit pana acum (si poate si ultimul).

Cred ca ma opresc la el...este accesibil si isi face treaba de minune. Cand l-am folosit prima data am ramas placut surprinsa de cat de mult poate sa tina fardul pe ploape. Nu se strange..tine foarte mult iar culorile arata mult mai placut..sunt mai calde,mai vii.

Ma bucur ca l-am incercat si vi-l recomand din inima!Isi merita banutii! Voi ce alte produse de la elf ati folosit si vi se par extraordinare?

6 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad pareri pozitive pt ca aveam de gand sa-l incerc si eu...mi se termina ce am eu in curand si asta va fi pe lista :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-ai luat un primer :D. Eu am altul, dar as fi curioasa sa-l testez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor este bun. Mie imi place.Vi-l recomand
    Iulia: era momentul sa incerc si eu asa ceve nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place mult acest produs. Chiar il recomand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stefania Petcu4 iunie 2012 la 04:01

    Mi-a venit si mie comanda, mi l-am luat ,dar inca nu l-am incercat;)am citi numai lucruri bune, eu sunt incantata si de luciurile, fardurile si rujurile lor, sunt foarte bune, le recomand:)

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers