marți, 20 martie 2012

Zorile Store ne da...papucii

Publicat de Raluca la 10:48
ZorileStore ofera 100 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini, papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 100 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie!

Asadar va inscrieti, primiti papucii...ii purtati si va bucurat de ei! Eu mi-am ales aceasta pereche .Mi-a placut foarte mult, sunt mai degraba niste papucei sandale de aceea pot fi purtati la mai multe articole vesimentare..rochii, fuste, blugi etc..pt vara sunt perfecti/teMi-a fost cam greu sa ma hotarasc, mi-au placut mai multe perechi...!

Daca v-am facut curioase dati clik aici si aflati mai multe detalii!

2 comentarii:

  1. dar trebuie sa comanzi si altceva ca sa-i primesti,nu? eu asa am inteles! ca parca nu-mi convine sa dau o gramada de bani pe papuci de plastic... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate am citit eu nu trebuie sa cuperi nimic.trebuie sa te numeri printre primii 100 pers care se inscriu..ceva de genul

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers