joi, 14 iunie 2012

Produse inovatoare de la Oriflame

Publicat de Raluca la 05:21



Ce femeie poate trai fara cosmetice?Fara acele  amestecuri de substante, uleiuri si alte ingrediente,ce trebuie sa faca minuni pentru a ne infrumuseta,sa reziste in timp dar sa fie si sigure pentru corpul nosru?Mereu m-am considerat norocasa si privilegiata ca sunt femeie: cu ajutorul cosmeticelor ne puten ascunde/trata defectele, putem sa devenim  mai frumoase!

Din punctul meu de vedere inovatia tehnologica in industria cosmetica este benefica pentru consumatori, as spune eu necesara cu atat mai mult cu cat exigentele clientilor cresc..  de aceea nu ma mir ca in prezent  piata actuala a produselor cosmetice este orietata catre inovatie incluzând  produse îndreptate către anumite tipuri de piele şi formule unice, care se concentrează pe diverse nevoi. Majoritatea produselor cosmetice au o durată de viaţă de mai puţin de cinci ani şi producătorii îşi reformulează 25% din produse în fiecare an. Aceştia trebuie să-şi îmbunătăţească în mod constant produsele pentru a-şi menţine poziţia pe o piaţă extrem de competitivă, în care consumatorul se aşteaptă la o gamă tot mai variată de opţiuni şi la o eficacitate sporită.


Cand vorbim despre inovatie  in industria cosmetica  ne  gandim  la  crearea unor produse noi sau la imbunatatirea substantiala a calitatii unor produse deja existente.

Oriflame este un brand cunoscut in foarte multe tari, care s-a remarcat prin calitatea produselor sale, prin raportul calitate pret. Produsele sale sunt destinate unor categorii variate de persoane  incepand cu produse  destinate  bebelusilor si terminand cu produse pentru ingrijirea tenului matur! De asemenea gama de produse este foarte variata de la parfumuri, geluri de dus, farduri, pana la produse de ingrijire a corpului.
Oriflame a lansat o crema revolutionara de noapte ce contine ingrediente ce acţionează la nivel celular pentru a conferi pielii lipsite de fermitate un efect profund de lifting.Este vorba despre crema Bioclinic.

Foarte putine dintre noi stim cat de importante sunt cremele de noapte.Majoritatea nu folosim o crema pe timpul noptii insa ar trebui mai ales daca am trecut de varsta de 30 ani deoarece la aceasta varsta incep sa apara primele semne ale imbatranirii, pielea isi pierde elasticitatea si capata un aspect uscat! Concepute special pentru a hrani, proteja si regenera pielea, aceste creme isi fac efectul pe timpul noptii
Toata lumea stie ca pielea se regenereaza in timpul somnului si, tot atunci, creste capacitatea ei de a absorbi substante active care ii sunt benefice. Astfel o crema de noapte va ajuta tenul sa capete un aspect mai ferm, bine hranit si sanatos, totul dupa doar o noapte. Cremele pentru noapte contin ingrediente nutritive si antirid-crema de la oriflame Conţine retinol pur,  ce stimuleaza regenerarea celulara. Retinolul este cea mai eficienta substanta pentru diminuarea ridurilor! Dovedit stiintific. Consistenta lor este mai groasa si nu ofera factor de protectie solara spre deosebire de cremele  de zi.

O alta crema revolotionara care a starnit multe aprecieri in randul consumatoarelor este crema de fata pentru corectarea ridurilor adanci Ecollagen 3D.


Este de-a dreptul o inovatie in industria cosmetica -conţine complexul Tri-Boosting care stimulează producerea colagenului, înnoirea celulelor şi hidratarea pielii iar rezultatul –corectarea ridurilor adanci prin umplerea acestora din interior, pentru netezirea şi întinerirea tenului.

Cea mai recenta inovatie a brandului oriflame este rimelul hyper stretc care promite alungire maxima a genelor.

Sunt foarte tentata sa il incerc, pentru mine rimelul este un produs indispensabil..daca nu port rimel pe gene ma simt de parca as fii..desculta..pur si simplu nu pot iesi din casa nerimelata.Si cu putin noroc poate ma voi indragosti de acest produs si voi scapa in sfarsit de grija gasirii rimelului perfect pentru mine! Chiar suna tentant!

 Si poate nu stiati ..Produsele oriflame nu sunt testate pe animale, un lucru foarte bun din punctul meu de vedere !

Ce spuneti? Suna si arata tentant nu?

1 comentarii:

  1. Da,chiar suna interesant rimelul!Am un singur rimel de la Oriflame,unul rezistent la apa care intr-adevar e bun numai ca pentru genele mele mici nu e chiar satisfacator,nu alungeste si nu da iluzia de gene mai dese,asa cum am eu nevoie.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers