sâmbătă, 23 iunie 2012

Peripetiile unei cutii roz..Pink-Box-ul de iunie

Publicat de Raluca la 02:52

Imi doream cutiuta roz de cand am vazut-o prima data..nu pentru continut cat mai ales pentru ea..este atat de dragalasa..mi-as dori vreo 200 si tot nu as zice ca am prea multe..

Am castigat un vaucher pe blogul Iguanitzei de 20% reducere si am dat imediat comanda.Cei de la Pink-Box au fost draguti, mi-au livrat cutiuta a doua zi de la comanda deoarece le-am explicat ca urmeaza sa plec din tara.Am primit un email in care mi se comunica numarul facturii, costul( 35 lei) dar si faptul ca a fost expediata in ziau respectiva.

Prima nemultumire a fost cea legata de firma de curierat...mi-a venit cutia dupa 3 zile( uneori si posta romana e mai rapida)..ca sa nu mai zic ca ma suna tipul de la curierat si-mi spune sa ne intalnim in zona x...Nu este prima data cand acelasi tip nu a vrut sa imi aduca coletul acasa..scuzele ..banale bineinteles: ca nu cunoaste toate strazile( desi la mine se ajunge f usor)..ca se mai intalneste cu ffff multe persoane in zona respectiva si ar fii bine sa vin si eu acolo( minciuna...eram singura)...etc etc..

De data aceasta i-am spus CLAR ca nu vin acolo..ca de aceea platesc sa mi se aduca acasa.Stiti ce mi-a zis? Am ramas uimita: ” INCA NU ATI PLATIT”.....Oau...I-am raspuns ca acesta este serviciul lui..sa aduca coletele la destinatie...In fine...mi-a cerut lamuriri in legatura cu strada mea...i-am explicat ca se ajunge prin 2 modalitati...bineinteles ca a ajuns fara probleme...

Cand mi-a spus costul am ramas din nou nedumerita..39 lei..parca era 35 i-am zis...mi-a spus ca la el atat e trecut  etc...Nu e vorba de 4 lei dar nu imi place sa fiu luata de fraiera..I-am dat 40 lei( bineinteles ca nu mi-a mai dat restul)...

Am trecut peste ..am intrat in casa bucuroasa ca in sfarsit tin in mana cutiuta roz ...o deschid si ce sa vad? Rujul meu era desfacut..pe jumatate rupt..julit...cum vreti sa ii spuneti...

”L-am lipit”..am salvat ceva din el dar tot nu e ca nou...Le-am dat email celor de la Pink-Box , le-am explicat ce s-a intamplat si am primit un email in care isi cereau scuze pentru aceste neplaceri, mi-am explicat ca ei au verificat rujurile inainte de a le trimite, cel mai probabil s-a desfacut in momentul transportului..si ca in privinta costului cei de la curierat au gresit.Chiar si asa si-au asumat aceste greseli si mi-au dau un vaucher de 50% reducere pentru luna urmatoare! Sincer nu ma asteptam, nu pot decat sa ma bucur ca in Romania mai exista si oameni corecti!

Si acum sa va arat ce am primit:

Am ramas placut impresionata de atentia la detalii, nu am mai primit pana acum ceva atat de frumos impachetat!
 Se poate observa si rujul meu DUPA procesul de ”lipire”.


Am primit urmatoarele produse.

1.Gel de dus Bronnley cu aroma de portocale si iasomie 50 ml.

Pret produs full-size (300ml) 45 lei

Imi place mirosul foarte mult si consistenta sa densa.

2.Eucerin crema reparatoare cu 10% uree pentru picioare 15 ml

Pret produs full-size (100ml) 45 lei

Aceasta mini crema a venit la fix..am mari probleme( dar f mari) cu calcaiele si sper sa ma ajute.

3.Bioderma lotiune reparatoare dupa plaja 100ml

Este primul produs bioderma de pana acum..o voi folosi in vacanta..

O nemultumire legata de acest produs ar fii aceea ca pe ea scrie ca se ofera gratuit...deci??

4.Dischete demachiante Family 70buc

Cu acestea cred ca au dat-o rau in bara...Nu le vad rostul in aceasta cutie...pot fii accesibile oricui, nu costa nici foarte mult...in fine..

Desi le-am incercat si imi plac f mult tot nu cred ca ar fii trebuit sa apara in cutiuta roz..( si nu sunt singura care crede asta...si Anda Zelenca are aceeasi parere)

5.Rujul Flormar pret 20 lei

Interesanta culoarea, pacat ca l-am primit rupt..dar asa cum v-am spus am incercat sa-l repar si il pot folosi ..Nu am mai purtat pana acum o nuanta de ruj atat de ” stridenta”..preferam rujurile nud...dar acesta imi place..Am ramas impresionata si de rezistenta lui..Dupa ce l-am reparat l-am aplicat cu degetul( pt a nu se rupe din nou) si toata ziua am avut buzele colorate desi am mancat si baut apa.

Interesant este ca pe el nu scrie Flormar...

6.Celebra bratara Ravisant care a starnit atatea nemultumiri..mie personal imi place CHIAR DACA este doar un snurulet cu o biluta...mi se pare chic si o voi purta vara aceasta(deja o port).
Si mai am o mareee nedumerire: cum oare fetele care au comandat cutia( nu toate ce e drept) s-au plans ca este ff mica ...ca este de copil..ca nu le intra pe mana...Chiar atat de greu era sa tragi de nodurile acelea?

In concluzie sunt multumita de cutiuta roz  de luna aceasta si de corectitudinea celor care se ascund in spatele conceptului..Raman insa nemultumita de serviciile firmei de curierat..de angajatul ei!

Voi ce parere aveti despre Pink-Box-ul de luna aceasta?



12 comentarii:

  1. Draga mea, chiar si eu am ramas uimita de nesimtire aluia de la firma de curierat si m-am enervat... De ce nu suni sa ii faci reclamatie ??? De aia se numeste curier, sa iti aduca coletul acasa! Al meu a fost dragut si l-am rugat frumos sa aduca coletul la servici si in 2 ore a ajuns,desi nu era sigur ca spunea ca are f multe livrari de facut...esti o norocoasa caai primit inca o reducere pentru luna viitoare.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma Iguanitza ca am vrut sa sun pt a-i face reclamatie! Cu atat mai mult cu cat de doua ori mi-a facut aceeasi faza...

      Unii sunt foarte draguti ce e drept iar altii idioti de-a binelea!

      Si eu m-am bucurat de reducere, chiar nu ma asteptam..

      Te pup si eu!

      Ștergere
  2. Frumos din partea celor de la Pink Box sa-ti ofere o reducere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel consider si eu..dupa toata experienta neplacuta cu rujul stricat si factura putin umflata...s-au revansat desi vina nu le apartinea in totalitate

      Ștergere
  3. Si eu as face reclamatie in locul tau, adica ... chiar asa?

    Cum spuneam si pe blogul Iguanitzei, pe nu m-a convins nici aceasta cutie, insa pare mai ok decat tot ce am vazut pana acum, astept cuminte sa vad si acea cutie pe care as cumpara-o eu :P
    Crema de la Eucerin sigur o sa-ti placa, eu am avut lapte de corp cu 10% uree si mi s-a parut wow, adica cea mai buna crema reparatoare pe care am incercat-o vreodata, sigur o sa fii multumita!
    Oricum de apreciat gestul celor de la Pink Box, au rezolvat foarte frumos toata treaba cu reducerea la urmatoarea cutie!
    Sa le folosesti cu placere pe toate, te pup!!! XOXO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot Simo!

      SIncer nici eu nu sunt foare entuziasmata de continutul cutiei, cel mai mult imi place cutia in sine..este superba! O voi cumpara si luna urmatoare mai ales ca am si oferta de 50% reducere!

      Reclamatie nu cred ca voi face..nu imi place sa fac rau oamneilor( si-ar pierde locul de munca) insa m-a enervat la culme...si daca se va repeta si pt a 3-a oara figura atunci voi face cu siguranta reclamatie!
      Sper sa ma ajute crema pt calcaie...pt ca ale mele ”calcaioare” arata groaznic...crapate..cojite..groase..nu stiu ce se intampla...nu am avut niciodata probleme asa mari..sunt oribile
      te-am pupat draga mea!

      Ștergere
  4. nu trebuia sa achiti nimic curierului!!cred ca tine de firma de curierat din orasul tau problema si trebuie sesizata lor!!eu nu am avut probleme cu curierul care mi-a livrat pink box-ul

    rujul posibil de la caldura sa fie deteriorat..ar trebui cei de la firma sa-ti trimtia alt cadou!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. irina cei de la pink-box s-au revansat printr-o reducere de 50% pt cutiuta de luna viitoare..pup

      Ștergere
  5. Un comportament foarte urat din partea lui :|. Din fericire in ultimul timp eu am dat doar de curieri amabili. Am citit mai sus un comentariu in care iguanita spunea ca i.a adus coletul la servici,l.am rugat si eu pe unul dintre ei sa se dupa la maxim 10 strazi distanta si a spus ca nu este zona lui... In fine.
    Foarte frmos gestul facut pe Pink Box si sunt sigura ca s.au interesat de tipul de la curier si au facut ceva in situatia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu daca s-au interesat sau nu..data viitoare sper sa nu mai comenteze..

      Ștergere
  6. Nu pot sa cred cat tupeu pe curierul acela...Ia atitudine! Si la mine venea un curier care ma ruga mereu sa cobor sa-mi iau coletul, pana cand l-am rugat sa urce dansul ca am copil mic si uneori se intampla sa mai doarma sau eu mai stiu ce si s-a conformat...:)
    Nici eu n-as fi capabila sa fac rau cuiva, facandu-i reclamatie desi unii ar merita...
    Dragut Pink Box-ul de lina aceasta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial i-am vorbit calm...i-am spus ca nu ma pot intalni cu el in locul indicat deoarece era miezul zilei, caldura f mare si nu puteam sa ies cu fetita mea pe o astfel de vreme...dar nesimtirea lui a crescut..si i-am zis vreo 2 de l=am pus la punct...unii chiar sunt nesimtiti

      Ștergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers