joi, 7 iunie 2012

Un nou magazin online,,,Beauty.List.ro

Publicat de Raluca la 11:15


Vreau sa va anunt ca s-a lansat un nou magazin online "BeautyList" care vine in ajutorul nostru, al tuturor celor iubitoare de frumos!Ce pasiuni poate avea o femeie? Ce lucruri poate iubi? Ce slabiciuni poate avea? Bineinteles este vorba despre pasiunea pentru shopping , dar mai ales pasiunea pentru produse cosmetice!

Tin minte cum in urma cu ceva timp participam la toate GV care aveau drept premiu produse NYX...imi doream cat mai multe pentru ca se gaseau greu si pt ca eram curioasa sa le incerc! Pe BeautyList puteti gasi produse NYX si nu numai..Nume precum Wet n Wild, LA Colors, Kleancolors va vor atrage ca intr-un miraj si va vor face cu ochiul..

Un mare plus al acestui site il reprezinta si usurinta cu care poti naviga,simplitatea si aspectul placut ! Mie personal nu imi plac siturile aglomerate, usor greoiae si foarte ”tipatoare” ! Iubesc lucrurile simple!

Am observat in acelasi timp si faptul ca preturile sunt micute, timide...asa ca pentru inceput(sper ca si pe parcurs sa ramana la fel).

Mi-a atras atentia acest concelear care promite sa ajute la corectarea imperfectiunilor pielii si la  iluminarea tenului.
 Pretul sau este de 26.90 RON, un pret bun zic eu daca reuseste sa faca ceea ce isi propune!


Cu siguranta as incerca si acest Eyeliner care promite o aplicare precisa,o rezistenta indelungata! De regula nu folosesc produse de genul acesta pt simplul motiv ca NU STIU SA TRASEZ LINIA DREAPTA...insa acesta pare destul de usor de folosit, ar merita incercat! Pretul sau este de 23.91 RON


Dar cel mai mult si cel mai mult imi doresc acest creion de ochii! Doamne cat de suparata am fost cand in urma unor GV desfasurate pe mai multe bloguri am fost ghinionista si nu am castigat nici macar un creion...Atunci nu stiam cat ar putea costa un astfel de creion, stiam doar CA IL VREAU!  Costa 29.90 RON si sper eu sa merite!
Insa nu trebuie sa ma credeti pe cuvant..va puteti convinge si singure accesand acet site. Spor la shoppig!

7 comentarii:

  1. Mi se pare o maaaare prostie avand in vedere ca blushul crema de la nyx pe siteul acela este 46.90ron si in mod normal el costa 27-28 ron pe alte siteuri. La fel si Round lipstick care la ei pe site este 23.90 ron si in alta parte este 18 ron...sa mai zic si de jumbo eye pencil pe care te sfatuiesc sa il iei din alta parte unde este 19 lei decat aici unde e 29.90 ron... Asa nu!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pt explicatii..eu personal nu cunosteam preturile acestor produse, habar nu aveam cat costa!

      Ștergere
  2. :) am vazut ca vroiai jumbo eye pencil si chiar nu are rost sa dai bani in plus aiurea avand in vedere cat de greu se fac banii :) . Te pup si mult succes

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers