marți, 6 septembrie 2011

review Rimel Yves Rocher

Publicat de Raluca la 06:57
Nu am mai facut de mult un review , sunt multe produse care stau la rand  dar astazi este ziua acestui rimel. Il folosesc de mult timp. L-am primit cadou de la Y R la prima mea comanda. De atunci il folosesc aproape zilnic si pot spune ca mi-am facut o impresie despre el.

Mi-a placut atat de mult incat mi-am luat unul si pe maro.
Imi place peria, se aplica usor, nu curge, ofera genelor volum si le curbeaza. Imi pare rau ca nu va pot demonstra insa aparatul meu nu este atat de performant iar noi nu suntem niste fotografi atat de buni incat sa putem face poze la ochi sa se observe acest lucru. Va trebui sa ma credeti pe cuvant ...nu va mint!

Initial mi s-a parut scump(parca 50 lei)..apoi am fost convinsa ca merita( si chiar merita)... acum as sta putin pe ganduri daca sa il iau sau nu.. Si nu ca nu ar fi bun ci pentru ca l-as prefera pe cel de la Maybelline Colossal Volum- este mai ieftin (20 lei in oferta) si poate chiar mai bun. Dar asta nu inseamna ca cel de la YR nu este bun. Insa este mai scump.


Totusi il puteti primi cadou de la Y.R. In revista JOY era o brosurica de la Y.R -iar premiul oferit pentru o comanda rapida era chiar acest rimel. Daca aveti ocazia luati-l..merita!


2 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai facut postarea asta si ca l-ai detaliat atat de bine,pentru ca azi am facut si eu prima mea comanda la Yves Rocher...abia astept sa-l primesc.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar eu ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor! Este bun vei vedea..merita!

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers