vineri, 23 decembrie 2011

Cel mai frumos cadou de Craciun.Pentru voi care a fost?

Publicat de Raluca la 08:06


Pentru mine Craciunul este special.Este plin de iubire, de amintiri placute. De obicei nu primesc cadouri de Craciun...insa in urma cu 5 ani am primit cel mai frumos cadou ...pe care nu il voi uita niciodata si pe care il port zilnic.

Noi(eu si sotul meu) suntem foarte romantici...In cei 7 ani de cand suntem impreuna ne-am surprins mereu in mod placut si ”am avut grija” sa ramanem cu amintiri de neuitat! Traim o frumoasa poveste de iubire care ne ajuta sa mergem mai departe, sa fim veseli, sa ne bucuram de viata...mai tarziu din iubirea noastra s-a nascut micuta Maria..ingerasul care ne lumineaza viata!

Pe toate blogurile citesc articole legate de cadouri de Craciun...pentru ca nu sper sa primesc ceva anul acesta( sau poate o sa primesc dar nu ca o surpriza...) vreau sa va spun si sa va arat cel mai frumos cadou primit vreodata de Craciun...
Se intampla acum 5 ani, in ziua de Craciun. Bitu meu ma invita la el acasa cu motivul ca mai avem ceva de pregatit( a doua zi de Craciun urma sa ne mutam impreuna..sa ne incepem viata in 2...intre timp mobilasem casa, perdele noi etc dar el tot insista ca mai avem ceva de facut).
Am intrat in casa si s-a  oprit pe hol, langa brad...M-a pus sa imi caut cadoul in brad..mi-a zis ca mi-a cumparat ceva  si ca este in brad...m-am uitat peste tot dar nu am vazut nimic..nici nu stiam la ce sa ma astepet..pana la urma daca a vazut ca nu gasesc nimic mi-a dat un indiciu si mi-a aratat unde sa ma uit mai atent:  am descoperit un ursulet...parea un mic globulet printre ornamentele din brad..nu l-as fi gasit niciodata fara ajutor!

Mi l-a luat din mana, a ingenuncheat...a deschis ursuletul si m-a intrebat cu lacrimi in ochi daca vreau sa fiu sotia lui...Am izbucnit si eu in lacrimi, ne-am imbratisat..ne-am sarutat...Totul s-a intamplat in timp ce ascultam Laura Pausini Yo canto...probabil si din aceasta cauza imi place Laura P ...A fost cel mai frumos moment din viata mea pana la momentul nasterii micutei noastre! Un moment pe care nu il voi uita niciodata ...un cadou deosebit..un dar de la D-zeu...Pentru ca el, iubitul meu sot este un dar de la D-zeu!



Pentru voi care a fost cel mai frumos cadou de Craciun?

8 comentarii:

  1. Ce romantic 8-> Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumos! M-ai emotionat! Intr-adevar ai primit cel mai frumos cadou posibil. Sa va iubiti si sa va dea Domnul sanatate si fericire impreuna, alturi de mica voastra comoara!

    Eu nu pastrez in suflet niciun cadou special cu aceasta ocazie, insa imi place sa vad povesti de viata atat de frumoase!
    Te pup!
    Craciun fericit! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pt aprecieri fetelor! Da..suntem f romantici si avem multe povesti frumoase ”la activ” ! Daca ar fi sa le povestesc pe toate mi-ar la luni bune...Snt fericita caci viata mea uneori seamana cu o poveste!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos! Esti o norocoasa!
    ...mai rar asa intamplari :P.
    Craciun fercit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de frumoooos!!Sa va pastrati iubirea de-a lungul anilor si sa o hraniti sa creasca si mai mare! Pupicei:* Si iubitul meu anul trecut, dar de revelion mi-a dat inelul...a fost undeva in Roma:D....

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mul Fede!

    Catallina- se pare ca si tu ai avut parte de o surpriza frumoasa! Suntem niste norocoase zic eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos! M-ai facut sa plang. Chiar m-ati emotionat. Va doresc numai bine tuturor (tie, sotului tau si micutei)!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mltumim Iulia! Noi suntem foarte romantici si ne bucuram de fiecare detaliu din viata noatra! Incercam sa ne surprindem zilnic..ne iubim foarte mult si mai ales ne aratam asta mereu! Pup

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers