joi, 8 decembrie 2011

Review apidermaliv

Publicat de Raluca la 05:12


Mi-am dormit foarte mult sa incerc aceasta gama , in special crema de fata! La mine in oras nu am gasit-o si nici timp sa alerg dupa ea nu prea am! Dar am avut norocul sa fiu aleasa de cei de la Complexul Apicol pentru a testa produsele.

Incep cu balsamul de buze: imi place atat de mult! Prima data cand l-am aplicat pe buze mi-am adus aminte de Craciun...miroase a portocale...catifeleaza buzele si senzatia de prospetime persista.....imi place..si nu il aplic cu degetul...il folosesc ca oricare alt balsam..direct pe buze





Crema de fata apidermaliv:

Eu am tenul mixt iar aceasta crema este pentru ten mixt. Imi pare cam grasa pentru tenul meu insa senzatia uleioasa de pe fata dispare dupa cateva minute de la aplicare. O folosesc si seara si dimineata( asta pentru ca nu plec de acasa..daca as fi fost grabita nu as fi avut timp sa astept sa intre in piele)
Ce nu imi place este faptul ca are o consistenta...groasa..nici nu stiu cum sa-i spun...mi se pare ca se aplica putin greu, nu este foarte lichida. Insa imi place ca imi lasa pielea catifelata si ca este naturala! Mi-am propus sa o folosesc in fiecare seara mereu...o voi recumpara mereu pentru ca merita..este o crema buna, naturala, lasa tenulul catifelat! O recomand si persoanelor cu ten uscat, mixt mai ales daca este folosita seara. Chiar sunt incantata de ea! O voi recumpara sigur!


Crema pentru calcaie cu ulei de masline:

In ultimul timp am avut mari probleme cu calcaiele. Aceste creme pentru calcaie am picat la fix...exact ce imi trebuia! Nu am avut niciodata calcaie atat de urate, pielea este foarte uscata..zgaraie...urate rau....aceasta crema le aduce pe linia de plutire si le mai hidrateaza! Este grasa( exact ce imi trebuia) , hidrateaza si le face mai moi. Imi place...merita incercata!

Cealalta crema de calcaie nu am incercat-o..intai sa o termin pe aceasta si apoi ii va veni si ei randul!

Si am mai primit masca de fata pentru ten uscat/foarte uscat

Am folosit-o o singura data si clar nu mi se potriveste.Este foarte grasa pt mine, voi vedea cui i-o voi face cadou...poate mamei ca este si pentru riduri( dar ea nu prea foloseste masca de fata...vad eu)


4 comentarii:

  1. Si eu le-am cautat sa le cumpar, insa nu le-am gasit inca nici la farmacie si nici la Apicola, insa sigur vor aparea.
    Eu vreau balsamul de buze si masca :D
    Abia astept sa le incerc.
    Sa le folosesti cu placere in continuare. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc simona! in curand voi organiza un gv cu aceste produse..poate ai noroc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi nu exista niciun magazin de unde pot fi cumparate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Intra pe situl lor de Facebook..poti intreba acolo..din cate stiu eu exista un magazin unde se vand online!http://www.facebook.com/pages/Raluca-M/181065751963886#!/pages/Complex-Apicol-Veceslav-Harnaj/110990542291557

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers