vineri, 30 martie 2012

Ieftin si bun...

Publicat de Raluca la 04:09


 M-am hotarat sa inaugurez o noua rubrica pe blog...Voi vorbi despre produse ieftine si bune care merita cumparate!Si nu ma voi rezuma doar la produse cosmetice.. De cele mai multe ori asociem calitatea cu pretul....si sunt de acord cu asta ..majoritatea produselor scumpe sunt bune...din punctul meu de vedere sunt cateva produse cosmetice pt care nu trebuie sa ne zgarcim! Fondul de ten si crema de fata mi se par cele mai importante produse din acesta categorie ! Trebuie sa avem mare grija ce punem pe fata!

Insa sunt si exceptii de la regula ”tot ce e scump e bun„ ! Aceste exceptii nu sunt generale...mie imi poate face bine un produs ieftin iar altei persoane nu! Dar si in cazul produselor scumpe este la fel! Sunt produse ieftine care sunt foarte bune, chiar mult mai bune decat altele mai scumpe din aceeasi categorie si care merita cumparate..!

Iar primul produs din aceasta categorie este...

MASCA DE PAR CU PLACENTA DE LA KALLOS



Eu ii dau nota 10 cu felicitari! De cand o folosesc nu imi mai pica parul deloc.Inainte sa o folosesc imi pica foarte mult parul...exagerat de mult..de cand o folosesc nu imi mai pica aproape deloc. De curand mi-am cumparat si samponul de la Kallos insa nu l-am folosit pana acum...pretul mic si cantitatea mare intr-o alta situatie m-ar fi dat inapoi..insa dupa experienta pozitiva cu aceasta masca am hotarat sa il incerc!

Pe ambalaj gasim urmatoarea descriere:
Este un produs regenerant pentru par bogat in peptide, vitamine si saruri minerale extrase din placenta animala. Revitalizeaza parul dupa decolorari, permanente. Mod de utilizare: Se aplica in mod uniform pe parul spalat(umed). Dupa ce se lasa cca 30 de minute se clateste cu apa din abundenta dupa care parul este pregatit pentru coafat. 

Nu am stat niciodata 30 de minute cu ea pe cap...o folosesc pe post de balsam(maxim 5 min) .Chiar si asa este foarte eficienta!

-are o textura fina, cremoasa
-se consuma destul de greu(eu o am de cateva luni bune si inca nu am terminat-o...dar am borcanul mare la 1000 ml), nu e nevoie de o cantitate mare pt tot parul
-are un miros fin care nu persista dupa uscarea parului( intr-un fel imi place acest aspect, in trecut am avut o masca cu miere care rezista foarte mult dupa spalare iar sotului nu-i placea deloc cum miroase..mereu ma intreba” Iar ti-ai dat cu chestie din aia in cap?” )
-stopeaza caderea parului
-imi descurca parul
-parul devine moale, matasos

Mie imi place foarte foarte mult! O voi recumpara cu siguranta pentru ca , in sfarsit am gasit un balsam care sa imi ”cuminteasca ” parul rebel!

Pret 5,5 lei-275 ml
      12,5lei-800ml
      16,5lei-1000ml
V-o recomand din toata inima! Merita incercata!Mai ales ca o puteti gasi si la borcanel mic!


8 comentarii:

  1. si eu am masca asta.. imi place mult:D

    RăspundețiȘtergere
  2. m-ai facut curioasa , cu proxima ocazie am sa mi-o cumpar si eu !!! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o masca buna si merita incercata! Nu ai prea multe de pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu placenta nu am incercat dar cea cu lapte ultima data ma dezamagit :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariposa- eu nu am incercat-o pe cea cu lapte..Depinde de persoana..mie cea cy placenta imi place fff mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. am avut si eu dar dupa prea multe utilizati a incetat sa-si mai faca efectul asa ca am renuntat la ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cea mai buna masca din toate incercate de mine, scumpe si mai ieftine. Cred ca e si cea mai ieftina pe care am cumparat-o vreodata! Big like.

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers