miercuri, 23 mai 2012

Manichiura mea..rezista...rezista

Publicat de Raluca la 14:11

Si rezista...pe bune acum! Sunt foarte incantata de noua mea descoperire:Lacul de unghii ultrarezistent de la farmec.Este singura oja care a rezistat pe unghiile mele o saptamana in conditii ff grele( spalat vase, uneori si rufe, rupt buruienile din gradinita ..curatat aragazul cu solutie etc etc).Desi as putea sa spun ca a rezistat vreo sapt jumatate pt ca dupa o saptamana am aplicat oja ”crapacioasa” si asa i-am prelungit viata!

Majoritatea lacurilor de unghii pe care le-am folosit nu au rezistat mai mult de 3 zile( si asta in cazuri exceptionale...desi parca imi amintesc ca o oja flormar m-a tinut vreo 4 zile...in fine). Cert este ca acest lac de unghii m-a cucerit de-a binelea. Acum vreau mai multe nuante.

Imi pare rau ca nu am poza cu stiluta.De vreo 3 zile o caut disperata prin casa pt poza dar si pt a-mi reface manichiura cu aceasta oja insa nu e chip sa dau de ea! ” Responsabila ” pt disparitia ojei este micuta Maria care adora sa se joace cu ojele mele...le insira prin casa..le aseaza...le numara(bineinteles supravegheata)..Supravegheata nesupravecheata uite ca oja mea minune a dispartut si nu dau de ea! Va trebui sa o caut mai bine..trebuie sa apara pe undeva!

Nuanta este un rosu inchis( grena cum ii spun eu)..una dintre nuantele mele preferate...

Oja trebuie aplicata in doua straturi pentru a ajunge la culoarea dorita, un singur strat nu este suficient, nu are o acoperire f mare in acest caz!Ar fi singurul minus.! In rest v-o recomand cu caldura, daca nu a-ti incercat-o pana acum trebuie sa o faceti!




Pretul in jur de 6 lei parca.O nimica toata pt cat este de buna!

Pozele sunt facute in ziua a 5-a parca..dupa cum vedeti arata f bine , nu a sarit mai deloc...Bine bine..o sa ziceti ca are urme inestetice..dungulite etc...Ma declar vinovata..caci din vina mea sunt deoarece nu am niciodata rabdare sa mi se usuce unghiile si mereu le stric inainte..Inca nu am descoperit nici o solutie minune care sa mi le usuce rapid.Daca aveti sfaturi..le primesc cu drag!

15 comentarii:

  1. Si eu foloseam oja Farmec acum multi ani, inainte sa apara asa multe variante si la fel ca si tine, o consideram foarte buna. Cred ca ar trebui sa o mai incerc si eu sa vad cate zile imi rezista acum... :P
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu foloseam ojele de la farmec si eram foarte multumita!cand isi vor reveni unghiutele mele .sigur voi cumpara iar!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simo deocamdata este oja mea preferata! Sunt foarte incantata de rezistenta ei! Sa vad cat o sa tina minunea!

    Irina-merita recumparate! Sunt f bune..eu nu prea gaseam la mine in zona farmec..acum am gasit in farmacii!

    RăspundețiȘtergere
  4. in sensiblu gasesc o multitudine de nuante!

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact! Si eu tot din sensiblu am luat .si aveau multe nuante!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-ai convins...Cred ca dau si eu o fuga la DM sa vad daca gasesc...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea sper sa gasesti si sa iti placa.Incearca si la sensiblu, eu de acolo am luat-o. Mie mi se pare o oja extraordinara, insa nu stiu daca si pe unghiile tale se va comporta la fel. Insa merita incercata, pretul este modest!

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca orice oja arata mai bine dupa 2 aplicari :)

    RăspundețiȘtergere
  9. el-mundo-en-colores -sunt convinsa ca asa este! Insa eu nu am rabdare sa aplic oja in 2 straturi acolo unde nu este cazul( cand oja are acoperire mare)..nu de alta dar nu am rabdare sa o las sa se usuce...

    RăspundețiȘtergere
  10. e foarte bine daca rezista! :)
    ai un TAG de la mine... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Nu aveti pt ce...nu am spus decat adevarul! multumim pt minunatii..eu personal de-abia astept sa incerc si alte nuante!

      Ștergere
  12. Daca spui ca rezista am s-o incerc cu siguranta! Aaa... si pentru uscare rapida a unghiilor sunt in magazine sau in revistele acelea Avon sau Oriflame un fel de solutie pulverizatoare pt. uscare rapida a lacului de unghii, si cred ca sunt si sub forma de lac pe care il aplici dupa ce ai dat culoare unghiilor tale!
    Ms pt. recomandare, chiar cautam un lac rezistent :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mirela merita sa le incerci...mie mi se par fff bune...aplica si o baza inainte de oja..ii va prelungi rezistenta...am folosit multe oje..niciuna nu a tinut cat aceasta!

      iar solutie pulverizatoare pt. uscare rapida a lacului de unghii de la avon/orif nu sunt atat de eficiente,am citit diverse review-uri si nimeni nu le lauda..insa va trebui sa le incerc pt a ma convinge

      Ștergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers