luni, 7 mai 2012

Relaxare cu MiniPRIX Voyage

Publicat de Raluca la 02:47


Cu magazinele Mini Prix am facut cunostinta in perioada liceului, atunci cand bugetul meu de elev sosit din provincie in marele oras era unul foarte redus. Dar cu imaginatie si cu ajutorul acestor magazine reuseam sa imi alcatuiesc outfituri foarte dragute dar mai ales de calitate! Si acum , in garderoba mea se gasesc foarte multe hainute , accesorii si incaltaminte comandate de pe site. Datorita distantei, al programului si mai ales al lipsei de timp prefer sa imi fac cumparaturile de pe site si nu din magazine. Dar asta nu inseamna ca le ocolesc...De fiecare data cand ajung in Bucuresti dau o fuga prin Mini Prix Otopeni care este preferatul meu dintre toate pe care le-am frecventat!

De curand am aflat ca s-a lasat  platforma Miniprix Voyage.  Si bineinteles ca am devenit fan al acestui site in secunda urmatoare! De mica imi doresc sa calatoresc..sa vizitez lumea..sa cunosc meleaguri indepartate, invaluite in mister. Visez ..visez..visez..dar uneori visele pot deveni realitate!  Pentru urmatorii 5 ani am in plan cateva destinatii preferate..Sunt locurile poate cele mai dragi, cele dupa care ravnesc de mult.  Am o pasiune si o dorinta arzatoare legata de orasul Atena..acest oras construit pe ruine antice ma atrage ca un magnet...Probabil si datorita faptului ca tatal meu a dorit sa imi puna numele Atena..

Urmatoarea in lista mea de vise este Italia...Din fericire am reusit sa vizitez Venetia..insa imi doresc din suflet sa ajung in Roma..sunt atrasa de vechi..de ruine ..de mister...La fel de mult imi doresc sa vizitiez Egiptul dar mai ales mormantul Domnului.


Cu siguranta site-ul Miniprix Voyage  ma va ajuta sa imi indeplinesc visele. Spun asta pentru ca este un site destinat studentilor, persoanelor cu un buget mai redus, ofera cele mai mici tarife la vacante, foarte multe oferte last minute si early booking.Veti observa cat de bine putem sa ne planificam vacantele intrand pe site.Un simplu clic ne poate duce in lumi pline de mister..de farmec ...de vise...iar cel mai important lucru ..putem calatori oriunde  cu un buget redus. Imi amintesc cate batai de cap mi-a dat luna de miere acum cativa ani..drum la Bucresti, timp pierdut..preturi mari...angajatii agentiei de turism incercau sa ne bage pe gat ”oferte” scumpe...Acum cu un simplu clic ne putem informa de oferte si destinatii fara a mai fii nevoiti sa fim presati de timp..de bani..de cei din jurul nostru.Ne putem alege singuri ofertele si destinatiile care ni se potrivesc pt ca site-ul Miniprix Voyage ne ofera aceasta posibilitate !

Pentru o vacanta linistita, la mare cu un buget redus va recomand Insula Corfu statiunea Paleokastritsa. Veti ramame mute in fata frumusetilor insulei si veti dori cu sigurata sa va reintoarceti. In Corfu am petrecut cele mai frumoase zile din viata mea, inconjurata de verdeata, peisaje de vis, intr-o oaza de liniste si mister. Peisajul este de vis..Statiunea este asezata intre trei golfuri principale, iar apa este de un albastru turquoise ..

Corfu este cea mai verde insula a Greciei,acoperita cu plantatii de maslini, chiparosi si lamai.
In statiune veti gasi restaurante cu personal roman care va pot sfatui in alegerea meniului.Cu 10 euro puteti manca un meniu complet( fara desert). Daca nu va place un produs primiti banii inapoi. Mie mi s-a intamplat cu o ciorba de peste gatita diferit fata de noi romanii, era un fel de supa crema ..nu mi-a placut iar la sfarsit am fost uimita cand am constatat ca mi-au scos-o din totalul de plata..Am insistat sa o platesc dar mi-au dat un raspuns care m-a socat: ”Cum puteti plati ceva care nu v-a placut? ”

Pe insula aveti ghid turistic, prin intermediul caruia puteti face croaziere. Noi am fost in toate programele organizate: am facut turul insulei, am mers in croaziera pe insula Paxos si Antipaxos, am mers la seara greceasca si am mers la barbeque pe o plaja pustie.
Am facut scufundari, am mers cu submarinul..a fost o vacanta de vis.


Intrati pe site si veti gasi foarte multe oferte , pentru fiecare buzunar ! Va recomand cu drag acesta destinatie! Nu veti regreta!


 Miniprix Voyage promoveaza turismul national iar acest lucru l-am observat de la prima vizita pe site.Multi dintre noi isi doresc vacante exotice,departe de meleagurile noastre fara a cunoaste frumusetile tarii. Din pacate printre acele persoane ma numar si eu.Va spuneam ca imi doresc sa vad Atena, Roma, Egiptul...dar din pacate tara mea imi este aproape necunoscuta..Sunt locuri mirifice in Romania, locuri cunoscute doar din carti...Poate am fost dezamagita de multe aspecte legate de drumuri, cazare,curatenie si mai ales de nepasarea unora...Poate de aceea m-am distantat de dorinta de a-mi cunoaste tara..Stiu foarte bine frumusetile ei, ca absolvent a Facultatii de Geografie va pot spune ca avem o tara extraordinara...am facut practica in multe locuri si toate m-au vrajit cu ceva...In Romania imi doresc sa vizitez zone profund rurale, zone unde ma pot simti libera ca pasarea cerului...ma visez intr-un imens camp verde, inconjurata de flori, pasarele si fluturi...Imi doresc foarte mult sa vizitez Maramuresul.. Intrand pe  Miniprix Voyage am gasit multe oferte. Cu 1000 lei putem sta 5 nopti si 6 zile la hotel de 3 * cu mic dejun si cina inclusa. tariful este valabil pentru o persoana..Insa, navigand pe site putem descoperi oferte fara masa mult mai bune. Eu as opta pt masa deoarece merg cu fetita mea si mi-ar fi greu sa imi prepar eu ceva sa sa stau sa caut locuri  unde se mananca ieftin si bun.



Dupa cum va spuneam Miniprix Voyage este destinat studentilor si celor cu venituri mici in general.Cei care  detin card ISIC (pentru care puteti sa aplicati si voi pe site-ul oficial) beneficiaza si de 5% reducere pentru orice serviciu turistic pe care il achizitionez de pe Miniprix Voyage.

Alte servicii oferite de site sunt:
- Posibilitatea de a achizitiona servicii de cazare la hosteluri, hoteluri de 1*, apartamente cu serviul Bed and Breakfast.
- Studentii posesori de carduri ISIC valabile primesc o reducere de 5% din pretul afisat pe site (si la magazinele miniPRIX).
- Iti poti face singur un City Break cu ajutorul motorului dinamic de cautare Avion+Cazare.
- miniPRIX Voyage ofera cele mai mici tarife la vacante, foarte multe oferte last minute si early booking.
- Bilete de avion ieftine.
- Parcare gratuita 8 zile la magazinul miniPRIX Otopeni, la doar 10 min distanta pana la Aeroportul International Henry Coanda.
- Poti plati in rate cu cardul avantaj, sau online cu cardul de debit/credit, sau in numerar la orice magazin miniPRIX din Bucuresti (fara nici un fel de comision suplimentar).
- Tarifele afisate la biletele de avion sunt finale si nu se percepe nici o taxa suplimentara.
- Daca vrei sa afli mai multe detalii despre o anumita destinatie il poti intreba orice pe Calatorecu M. (blog) si acesta iti va raspunde in cel mai scurt timp.
- Fanii de pe Facebook pot obtine super oferte la tarife incredibil de mici.

Si pentru a va convinge singure va invit sa va delectati pe site! Cu siguranta veti gasi un loc unde sa va relaxati, sa uitati de probleme, sa va simtiti bine si foarte important sa va coste putin!

4 comentarii:

  1. ce tare.sora mea o sa fie cu siguranta incantata de acest site.pupici.ce tare ca ai fost acolo:x.eu am fost la roma si e super

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sotul a fost la Roma si mi-a povestit cat de frumos este..imi doresc fff mult sa vizitez Roma..sunt atatea de vazut acolo..

    Sunt convinsa ca va fi incantata sora ta..va propun sa deveniti fane si pe fb...asa pteti beneficia de oferte tentante..inca nu ne-am hotarat unde vom merge dar stau cu ochii pe site..poate prind o super oferta!

    pup draguta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vazut Roma anult trecut, e interesant, plin de istorie.. La Grecia visez de mult dar cine stie cand o sa ajung :(

    RăspundețiȘtergere
  4. In Grecia se poate ajunge mai usor si mai ieftin decat in Italie..pe site preturile mi se par chiar accesibile...De exemplu daca mergi intr-o insula a Greciei tariful pe noapte de cazare este la fel sau poate mai mic decat cel de pe litoralul romanesc..si sincer..nu exista comparatie ..

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers