miercuri, 16 mai 2012

Prima comanda alegecartea.net

Publicat de Raluca la 11:10

Tot din postarile Aurorei am aflat despre acest anticariat online iar curiozitatea  m-a impins sa ” rasfoiesc” sit-ul, sa caut o parte din cartile pe care le am ” pe lista de asteptare” pt a fi citite! Pana sa devin mamica citeam foarte mult..aproape tot ce imi pica in mana insa nu toate cartile ajungeau sa fie terminate...In general ma feresc de cartile istorice..nu mi se potrivesc, suntem ca apa si uleiul..nu-mi plac datele, informatiile istorice..Iubesc cartile romantice, Sf, de aventura,cele pentru adolescenti., de familie,..cartile cu actiune!

Nu mi-am ales multe carti, si din lipsa de resurse( deja aveam cateva comenzi in curs de expediere, cheltuisem f multi bani..) dar si pt ca vroiam sa vad cat de seriosi sunt, cum ajung cartile, in ce stare sunt etc!Din fericire nu am avut parte de surpize neplacute, cartile au venit in stare buna !


Dupa cum vedeti mi-am luat Rebreanu Jar, amandoi si Charlotte Bronte -Jane Eyre .Pe aceasta din urma am inceput sa o citesc si cu fiecare pagina citita imi atrage tot mai mult atentia!

Au costat impreuna 32 lei cu taxa postala inclusa( 8 lei). Sunt multe carti la 5 lei..eu deja am pus ochii de cateva,deocamdata imi fac economii!

V-am pupat! Ma bag la citit

Era sa uit!Acesta este situ http://www.alegecartea.net/

3 comentarii:

  1. Foarte mult mi-a placut Amandoi, de Liviu Rebreanu. Ma bucur ca nu ai intampinat probleme si ca este multumita de aceasta comanda. O sa intru si eu sa vad ce imi pun in cos. Momentan si eu trebuie sa ma limitez....dar le tin in cos, poate le voi prinde si peste o perioada!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place Jae Eyre mult de tot...am citit-o de vreo trei ori pana acum! :)
    spor la citit! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Aurora inca nu citisem Amandoi, era si timpul nu?
    Si eu sunt multumita, vreau sa fac o comanad cat mai repede..am vazut ca tu ai citit Diavolul schiop..cum ti s-a parut?

    Gina-auzisem ca este o carte buna si am vrut sa o citesc...acum sunt pe la mijlocul cartii si imi place din ce in ce mai mult

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers