luni, 11 iunie 2012

Jucarioare Miniprix pt copilul din mine

Publicat de Raluca la 01:52


Bine bine...veti zice ca toate aceste jucarioare le-am cumparat pt fetita si nepotelul meu..nu pentru mine...aveti dreptate..insa doar pe jumatate!  Toate jucarioarele sunt pentru cei mai importanti copii din viata mea: fetita mea si nepotelul meu scump...insa au fost cumparate pentru sufletul meu, pentru a ma bucura si eu de ele..Alegerile facute nu sunt intamplatoare...tot ce am cumparat mi-a ”uns„ sufletul si mi-a adus o bucurie si o emotie deosebita in inima!

Nu am cuvinte sa va explic cat de incantata am fost cand le-am primit! In timpul in care a sosit curierul eram doar eu cu micuta acasa iar ea dormea.Asa am avut timp sa ma bucur de fiecare in parte, sa le smotocesc! M-am simtit ca un copil mic cand primeste o jucarie noua.Le-am desfacut din cutii..le-am incercat..cand a venit sotul acasa topaiam prin curte de nerabdare ..vroiam sa ii arat cat mai repede minunatiile! In poze nu sunt chiar toate ..unele ratacesc prin curte, casa etc..

Am simtit din nou ca sunt copil , m-am simtit atat de bine in ziua aceea, am radiat de fericire! Imi amintesc ca in copilarie imi doream un carucior pt papusi...poate cea mai mare dorinta a mea in materie de jucarii aceasta era..insa niciodata nu l-am avut dar mai ales niciodata nu l-am cerut...Niciodata nu am plans prin magazine dupa jucarii..niciodata nu le-am cerut parintilor mei nimic...primeam tot ceea ce mi se oferea, ma bucuram de fiecare lucru in parte dar aveam dorintele mele pe care nu le spuneam nimanui...nu vroiam sa imi supar parintii, consideram ca dorintele mele in materie de jucarii sunt imposibile, credeam ca unele nici nu exista, sau nu sunt de vanzare sau pur si simplu sunt prea scumpe pt bugetul parintilor mei...ma multumeam sa privesc prin magazine...Tin minte ca la croitoria unde lucrau parintii mei existau cataloage cy haine iar la sfarsitul lor erau fff multe jucarii...De multe ori ma luau cu ei la serviciu pt ca nu aveau cu cine sa ma lase acasa iar eu asta faceam toata ziua..ma uitat la jucarii si visam la ele...

De aceea mi-am promis ca fetitei mele nu ii va lipsi nimic si tot ce nu am avut eu va avea ea...iar prima jucarie cumparata de mine pt ea a fost un carucior pt papusi...

Dar sa revin la jucarioarele mele...

Am tinut cu tot dinadinsul sa am toata colectia de papusele de acest gen..in comanda trecuta cumparasem una si ma cucerise definitiv..le-am vrut pe toate..sunt superbe!

 
Foarte frumoase sunt si papuselele culturale, superbe, deosebite dar si clovnii.Din pacate nu se puteau comanda decat minim 3...si partea cea mai prosta este ca au disparut toate jucariile de pe site...deci nu pot avea toata colectia!


Am ramas placut surprinsa de marimea si frumusetea papusilor mari! Sunt calitative, deosebite , imi aduc aminte de copilarie..sunt diferite de papusile care se gasesc astazi prin magazine, desi nu sunt vechi..au ceva deosebit...poate expreia fetei..hainutele..Sunt adorabile! Prefer papusile de acest gen ..cele barbie nu prea ma atrag!

                       I-am luat si nepotelului o masinuta cu telecomanda, un joc cu pioneze( vai ce mult imi placea sa ma joc cu pioneze la gradinita), niste dragoni, maimutica care face singura baloane, un set de gradi albastru pt el si roz pt maria...Am luat si o coarda..stiu ca maria e mica dar cand am facut comanda m-am gandit la bucuriile mele din copilarie si nu am putut sa nu o pun in cos!( tin minte in copilarie mereu il puneam pe bunicul sa imi faca coarda din toate sarmele pe care le gaseam...eram cea mai buna la coarda...nu aveam rival)

Poate v-a plictisit aceasta postare..sau o considerati inutila...daca este asa imi cer scuze..pe mine m-a bucurat..mi-a amintit de copilarie si am simtit nevoia sa impartasesc cu voi aceste sentimente!

4 comentarii:

  1. Chiar sunt super dragute, ma uitam nu demult cu prietena mea Laura intr-un magazin de jucarii, la papusile de pe rafuri si am ramas socate, nu ne venea sa credem cat de urate sunt papusile din ziua de azi. Am iesit oripilate din magazin. Si era unul destul de scump din mall.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceeasi parere o am si eu simo..Jucariile din ziua de astazi nu mai au farmec..unele chiar sunt urate...

      noi de fiecare data cand am cumparat cadouri jucarii pt nepotel de expl am cautat sa fie cat mai clasice...de expl ratusca galbena cu cerculete, calut care se trage, pioneze, curcubeu, jucarioare din lemn...mie imi plac jucariile care au un alt aspect..mai vechi..

      Ștergere
  2. nici eu nu ceream jucarii...dar imi placea gorzav sa ma joc cu ele cand prindeam pe la vecine! :))
    sa va bucurati de ele! :)
    ai un award de la mine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa ma plictiseasca o astfel de postare!!! E vorba de ipocrizie daca te incapatanezi sa spui ca nu duci dorul copilariei si a jucariilor. Eu ma declar un copil mai mare...tare mi-ar placea sa am si eu un copil si sa profit de ocazie pt a ma juca cu el!!!

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers