vineri, 15 iunie 2012

O zi cu FARMEC

Publicat de Raluca la 04:59


Astazi mi-am inceput ziua intr-un mod placut, am primit coletul de la Farmec. Vreau sa le multumesc pt premiu, in urma cu ceva timp am primit un email in care mi s-a comunicat ca sunt una dintre castigatoarele concursului de pe ele.ro. M-am bucurat foarte mult, acest premiu a mai indulcit putin gustul amar si dezamagirea lasata de neacceptarea in campania de testare a produselor Ivatherm. Mi-as fii dorit foarte mult sa le testez, desi nu am un nr impresionant de urmaritori m-as fii asteptat sa fiu aleasa cu atat mai mult cu cat la campaniile la care am luat parte m-am situat mereu in primele 5 locuri! dar spre dezamagirea mea au fost alte criterii de selectie, sper ca data viitoare sa fiu mai norocoasa!

Dar sa revin la subiect: Sunt foarte fericita pentru acest premiu.Imi plac produsele Farmec iar aceste produse sunt pentru piele sensibila( exact ce alesesem in campania Ivatherm). Asa ca voi imparti produsele femeilor dragi din viata mea, cu atat mai mult cu cat sunt pt piele sensibila dar si anti age! se vor bucura de ele mama si soacra mea( a doua mea mama) dar si eu...voi pastra crema de ochi si demachiantul! De-abia astept sa le incerc, am citiit multe pareri pozitive despre ele, sper sa fiu placut impresionata!

In cutiuta am gasit si cateva mostre, niste pliante dar si o bratarica verde al carui mesaj mi-a placut foarte mult  ”Sa aducem Romania Acasa”. Acum o port la mana si imi place f mult, pacat ca nu am surprins-o prea bine in poza!

Premiul contine produsele din gama ASLAVITAL cu argila 100% naturala pentru tenul sensibil.

-Crema antirid mineralizanta spf 15
-Crema regeneranta netezire riduri noapte
-Emulsie demachianta revitalizanta
-Crema antirid contur ochi

Sunt foarte incantata de ele si de-abia astept sa le foloses.Crema de ochi va intra curand in rutina mea zilnica de ingrijire, tocmai ce am terminat crema veche, la fel si demachiantul, cel vechi tocmai mi s-a terminat!

Multumesc Farmec!

Voi folositi produse de la Farmec? Care va plac cel mai mult?

13 comentarii:

  1. Sunt incantata si eu de produsele asla vital,folosesc pudra de argila! Foarte dragut si util blogul tau! De acum te urmaresc prin GFC!
    Te astept pe blogul meu :*

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sandra si eu folosesc pudra de argila de mult timp.Multumesc frumos! Intru imediat sa ” te descopar ” si eu” Pup

      Ștergere
  2. Felicitari pentru premiu, sunt minunate produsele. Eu am folosit mult timp tonerul Aslavital si mi-a placut foarte mult. Din ceea ce ai primit tu, nu am folosit nimic.
    Si sa nu fii trista pentru campania Ivatherm, nici eu nu am fost acceptata, se mai intampla! :P

    Pupici, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult simo! Nu pot sa cred ca nu ai fost acceptata! Eu am fost dezamagita pt ca nu am inteles pe ce criterii au facut selectiile..credeam ca a contat ff mult nr de urmaritori prin Gfc( se pare ca nu atat de mult..tu ai destui)..am fost dezamagita pt ca stiam de regula ce conditii trebuie sa indeplinesti...si eu ma incadram...dar ai dreptate: se mai intampla!

      tonerul chiar nu l-am folosit, il trec pe lista de dorinte! Pup

      Ștergere
  3. Felicitari pentru premiu:*
    Eu am folosit de la Farmec doar demachiantul bifazic care este exceptional:X Aaa, am si o oja alba:d
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa incerc si eu demachiantul..incearca noile oje..rezista ff mult..eu le iubesc

      Ștergere
  4. sa le folosesti cu placere!
    stiam eu ca mai fusesem pe blogul tau, te urmaream deja prin gfc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc alina! Si eu te ” citesc ” de ceva vreme ..esti in lista de bloguri a aurorei..de astzi te adaug si in lista mea..pup

      Ștergere
  5. sa le folosesti cu placere! :)
    ai primit vre-un mesaj de la Ivatherm? ca am participat si eu si nu am primit nimic! nu ca aveam prea multe sperante... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Gina! Nu am primit nici un msg, nici nu trebuia sa primesc...invitatiile au fost trimise de trender prin email, asa se procedeaza!

      Ștergere
  6. Draga mea eu te descoperisem de multisor...si eu m-am inscris la campanie dar nu aveam prea mari sperante deoarece nr persoanelor ce ma urmaresc prim GFC este fff ,mic.....eu de la farmec folosesc Emulsia cu laptisor de matca de la Doina iar mama mea foloseste Emulsia cu castraveti de la Doina. eu sunt foarte incantata de produsele Farmec. poop

    RăspundețiȘtergere
  7. De la Farmec folosesc demachiantul bifazic ( e foarte asemanator cu cel de la Balea ) si pudra de argila .

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers