sâmbătă, 27 august 2011

27 august -zi de mare importanta pentru noi

Publicat de Raluca la 04:40
Luna august a fost si va fi una speciala pentru familia noastra! Pe 15 august a fost ziua Mariei, pe 23 august a fost ziua sotului, a noastra de casatorie(am facut 2 ani de la nunta) iar Maria in aceeasi zi a facut 9 luni.Vom mai petrece pe 30 august(Sf Alexandru) , pe 1 septembrie(ziua mamei mele) si 8 sept(SF Marie Mica)-cam multe nu?

Astazi 27 august este o alta zi importanta pentru noi , pe care am sarbatorit-o in fiecare an.Facem 6 ani de cand suntem impreuna, 6 ani frumosi in care ne-am iubit in fiecare zi mai mult.In acesti 6 ani nu am stat certati nici macar o zi..ne-am iubit, respectat si pretuit! Ce repede a trecut timpul! Parca a zburat! Parca ieri mi-a dat intalnire la discoteca(a venit si m-a luat de acasa) si de atunci suntem de nedespartit!

Trebuia sa sarbatorim in vreun fel aceasta zi.Si pentru ca ziua de Sf Maria am petrecut-o cu toata familia, de ziua lui am iesit in oras, in aceasta zi vom ramane acasa,sa petrecem impreuna,doar noi 3. Nu am mai facut tort pt ca am facut de Sf Marie si de ziua lui(si a mea de casatorie) dar am facut cu toata dragostea o tarta cu fructe.(daca va intereseaza reteta voi face o postare)

Pe seara vom deschide o sampanie si vom bea un paharel.( doar dupa ce va adormi zana, dupa ce o voi alapta ca sa nu o imbat). Asa ne vom petrece aceasta zi , atat de minunata si de importanta pt noi!

4 comentarii:

  1. Va doresc sa aveti o viata frumoasa impreuna si neaparat o surioara sau un fratior Mariei....
    tot ce conteaza pe lumea asta este familia ...fara ea doar ni se pare ca traim. Te pup, Daniela

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mult de tot Daniela! Si ai mare dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va doresc toata fericirea din lume! Sa fiti sanatosi, si sa va pretuiti zi de zi iubirea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult Ionny! Esti o dulce!

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers