miercuri, 10 august 2011

Ce creme folositi vara?

Publicat de Raluca la 05:02
Recunosc ca nu stiam prea multe despre efectele nocive ale UV(si nici nu prea ma interesa) si mai ales despre cat de diverse si grave pot fi afectiunile datorate expunerii prelungite la soare! In ceea ce ma priveste nu folosesc crema de fata de foarte mult timp.Cred ca sunt 2-3 ani de cand folosesc crema de fata, dar nu zilnic pentru ca uit mereu! A fost la inceputul verii o campanie pe bloguri care a atras atentia asupra multor lucruri si care, spun eu, ”ne-a mai deschis ochii”.

De atunci incerc pe cat posibil sa am grija de pielea mea si a familiei mele, sa folosesc produse cu factor de protectie fie el cat de mic.Niciodata nu am fost inebunita dupa un bronz ca la carte si mai ales nu am facut sacrificii pt a-l avea(ma refer aici la ore prelungite la solar sau pe plaja ).Chiar si asa am avut mereu un bronz frumos,uniform...in fiecare vara am plecat la mare deja bronzata..si asta fara sa fac ceva...pur si simplu ma bronzez putin cate putin in fiecare zi..mergand, etc...Dar creme cu protectie solara nu prea am folosit..vara acesta am schimbat regulile si am folosit zilnic(aproape)...Si voi incerca sa o folosesc si iarna..

 Acestea sunt produsele pe care le-am folosit in aceasta vara!


Voi constientizati riscurile la care ne expunem zilnic?  Folositi creme cu protectie solara?

5 comentarii:

  1. da eu folosesc..de vreo 3 ani incoace am tot cumparat in fiecare vara..deoarece am suferit o arsura destul de grava..a trebuit sa ma duc la spital si sa mi faca niste vitamine&nu stiu ce..eram prea deshidratata..eu folosesc LRP Anthelios 45 , Vichy capital solei,un accelerator de bronzare(insa cu spf 10)de la cosmetic plant,si una de la uriage very high protection..

    RăspundețiȘtergere
  2. Let's make a diva -pana acum nu am patit-o dar e f important sa prevenim..pe viitor voi incerca si alte produse

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit vara asta emulsie de plaja Gerovital cu spf 30 si crema de fata cu efect anti-imbatranire cu spf 50 tot de la Gerovital (pe care ama plicat-o si pe zonele de pe corp mai sensibele sau diferite alunite).
    Am fost foarte multumita :), nu m-am ars deloc si am prins un bronz discret foarte frumos.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Little D- pana acum am flosit doar de la avon dar voi incerca si altceva..nici eu nu m-am ars

    RăspundețiȘtergere
  5. Categoric. Si toamna si iarna am la mine o crema cu factor de protectie
    Iar la plaja anul asta am folosit Gerovital si am fost incantata de felul in care ramane pe piele si dupa ce iesi din apa
    Fata de Garnier care s-a adunat ca branza, cel putin cea cu factor de protectie 50.....

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers