miercuri, 3 august 2011

Dor de mare...

Publicat de Raluca la 10:20
Nu stiu voi cum sunteti dar eu cand ma gandesc la mare imi vine sa zbor....iubesc marea...si ea pe mine...i-am facut o promisiune ..aceea ca ne vom vedea in fiecare an...Anul trecut nu mi-am putut tine promisiunea pt ca pe timp de vara am avut o burtica enormaaaaa si mi-a fost greu sa plec.Acum desi bebe are doar 8 luni vom incerca sa mergem..

Desi imi este fff frica de apa..ador marea...ma linisteste..ma face sa visez...la imposibil poate...
Ma vad alergand dimineata pe plaja.Ma vad stand permanent la mare...cand eram mica visam sa ma casatoresc la mare..acum ca acest lucru nu mai este posibil , visez sa ne mutam acolo..stiu ca nu am nici o sansa dar visez..oricine poate visa nu?

Am ales cateva poze de la ultima mea intalnire cu marea.

Luna de miere, Corfu, 2009




13 comentarii:

  1. Si eu iubesc marea desi mi-e frica de apa. Si sper sa ajung si eu anul asta s-o vad, s-o ating...etc. Cand mi-am dorit eu sa traiesc la mare vredeam ca doar visez cu ochii deschisi iar la scurt timp fara sa realize ce mi se intampla m-am mutat la mare. Am stat 2 ani la 5 min de ea in Spania :X...A fost o perioada de vis in care ma rugam sa mai vad si eu un norisor pe cer, doar asa sa-l privesc nu sa ma ude si nimic ;))(exceptie perioada de iarna)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricine are dreptul sa viseze:)
    Si eu imi doresc atat de mult sa am o casa la mare:x

    Te astept la giveaway-ul meu:*
    www.dedeeasclothes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Te astept la giveaway-ul Sigma: http://vintagelooksimona.blogspot.com/2011/08/start-giveaway-ii.html.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ar trebui sa mergeti. Si eu voi merge anul asta, pentru prima data in 4. Bebe mic are 8 luni jumate, dar va avea 9 luni cand vom pleca. Nu-mi fac nicio problema, pentru ca inca nu mananca de la restaurant. Abia atunci intervin problemele, cum am patit cu cea mare anul trecut. Avea 2 ani jumate si a avut o indigestie de la mancarea lor. Bine ca nu prea grava. Iar prima data cu fetita la mare am fost cand avea 7 luni si a fost super. I-a placut apa marii la nebunie si dadea din picioruse ca o broscuta. So.....go for it!!

    RăspundețiȘtergere
  5. camyutza si bebelina mea va avea 9 luni cand vom merge.Ne-am hotarat sa mergem pe 22 august. Si la noi e probl cu mancarea,am patit-o acum 2 ani cand am facut o indigestie de cea mai mare frumusete.Iar eu acum inca mai alaptez..deci ar fi problema. Ne va fi mai greu dar voi incerca sa gatesc eu..salate, gratar ,ceva simplu..macar pt mine sa fiu mai sigura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca mai alaptezi, da, trebuie sa fii atenta la ce papi. Eu am terminat cu alaptarea de la 2.5 luni. Dar oricum va trebui sa gatesc mancarea lui bebe, deci n-am scapat de gatit. :D Si noi stam 2 saptamani, de pe 16 august. Voi unde mergeti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos! Nu am stat niciodata 2 sapt. Noi mergem in Eforie Nord.voi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca a fost o luna de miere foarte romantica si relaxanta :X.
    Peisajele sunt superbe :). Mi-ar placea foarte mult sa am ocazia sa ajung acolo, mai ales ca ador marea!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Da Little D..a fost o luna de miere de vis....IMI DORESC sa revin in Corfu..din pacate acum nu putem pt ca este fata prea mica dar anul urmator sau cel tarziu peste 2 ani vom reveni.....a fost cea mai frumoasa vacanta din viata mea!

    RăspundețiȘtergere
  10. daca ai ocazia e pacat sa ratezi Corfu,e o insula f frumoasa si verde...este cea mai verde insula a Greciei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoase pozele din luna de miere. Cu siguranta a fost de neuitat!

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers