luni, 1 august 2011

today tomorrow always si parfumurile de la avon

Publicat de Raluca la 05:44
Cred ca toata lumea cunoaste parfumurile din aceasta gama de la avon....dintre toate singurul care imi placea era today.Celelalte nu mi s-au parut grozave...pur si simplu nu mi se potriveau...de putin timp am descoperit si pe t.t always...l-am mirosit la o verisara si am stiut ca il vreau de atunci...desi imi propusesem sa nu-mi mai iau parfumuri de la avon(am ff multe) nu m-am putut abtine si l-am comandat.Nu regret pentru ca imi place f mult, e perfect pentru vara, racoros(sau cel putin mie asa imi pare)...stiu ca in materie de parfumuri gusturile nu se discuta...dar va recomand macar sa-l mirositi ..poate va va placea..

Poate va intrebati daca persista...
Pentru un parfum avon persista binisor dar tot nu ma multumeste...asta e motivul principal pt care nu-mi mai doresc parfumuri de la avon..nu persista mai deloc....un exemplu de parfum cat de cat scump de la avon care mi se pare ca nu persista mai deloc(cel putin eu nu il simt mai deloc) esteOutspoken by Fergie..miroase f frumos dar nu persista mai deloc..
In liceu eram indragostita de Little black dress ...il recumparam la infinit...era singurul parfum pe care il aveam
Imi place si acum dar parca nu mai persista asa mult..mi se pare mie sau l-au prostit si pe asta?

Voi ce parere aveti despre parfumurile de la avon?


14 comentarii:

  1. Eu ador Always-ul:x L-am cumparat in iarna si nu m-a incantat prea mult.Pentru vara insa este mai mult decat perfect.. e fresh, racaors, si il ador!! E o placere sa il folosesc. Mie mi se pare ca persista foarte bine.. cel putin pe haine persista pana a doua zi. Today sau Tomorrow le folosesc in sezonul rece.

    Exact asa sunt si eu in ceea ce priveste parfumurile.. ma doare sufletul sa imi cumpar unul scump dar am foarte multe mai ieftine:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Eu nu am mai cumparat parfumuri de la Avon de vreo cativa ani. Dar atunci cand luam, preferatele mele erau Incandescence si Little Black Dress. Erau destul de ok. Acum m-am reprofilat pe cele de la Oriflame. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac unele parfumuri de la avon , de ex Perceive , Christian Lacroix Rouge [ il ador insa nu mai bani pt el :x] :D
    Dar lasa parfumurile , blogul tau e cuteeeeeeeeeee:X si frumos tare , tare, tare!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. laura cristian rouge gasesti pe okazii la 38 de lei:) bafta

      Ștergere
  4. Ionny si eu la fel ...am o duzina de parfumuri..dar nici unul scump(peste 2 mil)..sper sa reusesc vreodata sa imi iau unul..

    RăspundețiȘtergere
  5. Camyutza si eu am cateva de la oriflame..dar mai multe de la avon

    RăspundețiȘtergere
  6. Laura ms mult! Ma bucur ca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună Raluca, şi mie îmi place TTAlways foarte mult:). Am citit că parfumurile persistă diferit de la persoană la persoană, cică e o chestie de chimie:). Eu de la Avon am Herve Leger Femme, care îmi place f mult şi persistă f mult (l-am luat la ofertă cu 80 de lei, aviz amatoarelor, oferta va reveni din 18.08 )si Incandesscence care mi se pare mai potrivit pentru vara (n-am avut bani de TTAlways, ca nu l-au mai băgat de mult la reducere:p). Îmi mai place mult Rare Pearls, care mi se pare şi foarte persistent...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam de doua luni am si eu unul din gama Today Tomorrow Always , nici nu stiu sigur care e , nu mai stiu . Imi place foarte mult cum miroase , dar , nu persista , asa ca imediat se goleste sticluta :)) Cam scump oricum , cred ca e asa doar pt ca imaginea lui e Salma Hayek . Am si Outspoken by Fergie , m-am dat o singura data cu el , o sa-l folosesc dupa ce se termina actualul . Dupa Rare Pearls nu ma omor , dar stiu ca persista . Colega mea de munca il foloseste de ani de zile , si il simt incontinuu :) Si nu-l "retuseaza" , asta stiu sigur :)

    RăspundețiȘtergere
  9. MoGio-Outspoken by Fergie imi place cum miroase dar nu persista mai deloc( cel putin mie asa mi se pare)Rare pearl mi se pare dragut dar nu il folosesc zilnic..persista binisor...Ai dreptate, sunt scumpisoare mai ales datorita reclamei..imaginii vedetei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Preferatul meu este Today Tomorrow Forever Avon si fiind apa de parfum tine mai mult decat apa de toaleta :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi plac mai multe parfumururi: herve leger femme;pur blanca;incandesscence;today.poooop

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mi am cumparat parfumuri pe care le au toate femeile-am vrut mereu ceva unic.special

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers