duminică, 22 ianuarie 2012

Cum sa bem corect apa?

Publicat de Raluca la 12:32


Am primit un email de la o prietena si mi s-a parut foarte interesant si de aceea am decis sa il postez si aici pe blog. Mi s-a parut interesant in primul rand pentru ca eu stau foarte prost la capitolul ”Baut apa”.. beau putina...bine recunosc...nu beau mai deloc...si stiu ca acest lucru are o consecinta negativa asupra starii mele de sanatate( mi-a spus si un medic asta insa oricat as incerca sa beau mai multa apa nu reusesc...insa voi continua sa incerc). Mi s-a parut interesant modul in care ar trebui sa bem apa...in asa fel incat sa ne ajute sa prevenim anumite probleme de sanatate!


De retinut :
Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
 
- Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.

- Un pahar de apa – 30 de minute inainte de o masa ajuta digestia.

- Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.

- Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.



5 comentarii:

  1. Nutritionistul mi-a recomandat sa beau apa cu 15 minute inainte de masa si cu 30-45 minute dupa masa pentru o digestie optima.

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine de stiut! Ca sunt 15 min ca sunt 30 ..important e sa stim ca e bine sa facem acest lucru inainte dupa masa...

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte utila postarea! Tocmai ce am scris si eu un articol despre ce pasi mici putem sa facem in a avea un stil de viata mai sanatos si normal ca apa era inclusa :D. Insa, nu stiam atatea detalii. Chiar a fost helpful postarea :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa am considerat si eu ca este f utila..insa sper ca multe dintre noi sa o si punem in practica...eu stau f prost la cap apa..

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am tinut niciodata cont de cum si cand e bine sa bei apa:D! La mine nu lipseste din meniul zilei:D. l la serviciu (in cele 8 ore) si acasa...cat mai apuc:)).

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers