sâmbătă, 21 aprilie 2012

cumparaturi...cadouri..

Publicat de Raluca la 11:42


Salutare dragelor!

In ultima perioada am cheltuit foarte putin banuti pe produse cosmetice! Am hotarat sa nu imi mai iau nimic pana nu termin ce am inceput! Mi-am luat doar strictul necesar, doar ce am nevoie neaparat!

Dupa cum vedeti , mi-am luat doar 2 roll-onuri mitchum...citisem foarte multe lucruri despre ele si trebuia sa le incerc. Nu aveam mare nevoie de deo, mai aveam in ”stoc” cateva , insa la mine in oras nu gasesc ..asa ca am profitat si mi-am luat din Real cand am avut drum in Buc! Nu stiu cate variante exista, eu le-am nimerit pe cele fara miros( mi-am dat seama de asta la casa si nu m-am mai intors dupa altele). Nu le-am incercat inca , cred ca la vara le voi ”pune in functiune”  !


Pentru ca mi s-a terminat masca de par de la Kallos, mi-am cumparat alta! Nu am mai gasit-o pe cea cu placenta, mi-am luat-o pe cea cu lapte, sper sa fie la fel de buna! Am uitat sa ii fac poze, am preluat poza de pe net!

Cu putin timp in urma  am primit mostrele de la farmec! Eu am fost mai norocoasa, le-am primit in dublu exemplar(am primit 2 plicuri..nu stiu de ce, dar nu pot decat sa ma bucur)  Deja le-am pus ”in functiune” , si pana acum imi plac! Cu putin timp inainte sa le primesc cumparasem si masca cu argila care este preferata mea, o folosesc de mult timp, inca din liceu !Imi place ca o pot combina cu ce vreau eu: castravete, albus de ou, miere sau simpla..si este NATURALA!




Si nu in ultimul rand vreau sa va arat cadoul primit de la prietena mea Eva, singura care si-a amintit de ziua mea si mi-a facut cadou! A fost singurul cadou primit( bineinteles in afara de cel de la sotul meu si de la mama soacra si de banutii de la buni care ma iubeste mult )...cred ca v-am mai zis...nu prea primesc cadouri!


Sa revin la cadou.Parfumul imi place fff mult, presimt ca il voi folosi zilnic de acum inainte! Stick-ul Dove m-a bucurat mult, in primul rand pt ca imi plac mult produsele dove si in al doilea rand pt ca nu am mai folosit deodorant solid de fff mult timp! Nu stiu de ce dar foloseam doar roll-on..acum a venit timpul sa incerc si alta varianta!

Am primit si o crema nuantatoare  si pt fermitate de la Y.R .Sunt foarte curioasa daca imi va colora vreu pic pielea! Chiar imi doream o astfel de crema!

Cam atat cu vorbaria! Va imbratisez si va pup pe toate!

9 comentarii:

  1. Sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu placere! La multi ani, cu intarziere! Te puuuup! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti singura care nu prea primeste cadouri. :) Daca n-ar fi sotul meu, cred ca eu n-as primi niciodata. Imi place ce ti-a daruit prietena ta, (ah, ce bine e sa ai o prietena care sa se gandeasca la tine !) sa te bucuri de ele !

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani !!! Apropo, cand a fost ziua ta, ca a mea a fost ieri ?! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa folosesti cu drag noile produse, e normal sa fii foarte incantata de ele, insa nu-s cam multe semne de exclamare? E cam obositor, aproape fiecare fraza se termina cu "!" ...

    RăspundețiȘtergere
  5. dove fol si eu.si parfumul e genial.il ador:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, ce tare este cadoul primit!
    Imi doresc si eu acea lotiune nuantatoare, mi se pare foarte ademenitoare!
    Parfumul Eclat Weekend mi se pare, de asemenea, un cadou super! Aroma sa calda si usoara este asa de relaxanta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ms Simo! Si eu te pup dulce!

    Caress -stiu exact cum este.. dupa cum am zis ador sa primesc cadouri dar din pacate nu prea am de la cine sa primesc.Ca si tine daca n-ar fi sotul nu stiu ce m-as face!
    La multi ani pt ziua ta de nastere...a mea a fost acum cateva saptamani, pe 28 martie!

    Anonim-Ms pt observatie...acum m-am uitat si ai dreptate..sunt cam multe ce e drept..nu stiu ce am ...tot timpul sunt tentata sa folosesc semnul mirarii. Promit ca voi incerca sa ma corectez.

    madlen-Si mie imi plac foarte foarte mult produsele dove.aproape toate.

    Ms Aurora.Si eu sunt curioasa sa vad cum este lotiunea.Si da..ai dreptate..parfumul miroase superb..chiar este relaxant.

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos cadoul pe care l'ai primit,esti norocoasa ca ai o asa buna prietena;)te pup,si te astept si pe la mine:*

    RăspundețiȘtergere
  9. ms allexi„s..asa-i..nu am multe prietene dar cele pe care le am sunt deosebite!..vin imediat in vizita...chiar acum..pup

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers