vineri, 25 mai 2012

7 INTREBARI,CE CREDETI CA AM RASPUNS?

Publicat de Raluca la 12:15

Am primit acest tag de la Gina.Ionela careia ii multumesc foarte mult!

 Multmesc Gina ca te-ai gandit la mine!

1. Dacă ai putea să intrii şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)

Carte si film
Cu siguranta mi-as dori sa traiesc in cartile din seria Twilight (Amurg) de  Stephenie Meyer!
Am citit cartile cu sufletul la gura, pagina cu pagina, am savurat fiecare detaliu,am uitat de zi sau noapte. de mancare  sau bautura..doar am citit..L-am iubit de Edward..am invidiat-o pe Bella..am fost fascinata de iubirea celor doi, de aventurile prin care au trecut..Mi-as fi dorit ca eu sa fiu..Bella..poate si acum imi doresc!


Cantec
Iubesc melodia Tell Him cantata de Barbara Streisand si Celine Dion! Mi-ar fi greu sa explic de ce..pur si simpul iubesc aceasta melodie, iubesc vocile lor calde..

2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus?
Nu cred ca mi-as dori un alt nume.Mi-a placut foarte mult numele meu si inca de mica toata lumea imi spunea ca am un nume foarte frumos( si nu foarte comun pe timpul acela..Raluca) In schimb nu mi-a placut niciodata numele meu de sfant- Elena,- desi este un nume frumos! Cred ca de fapt nu mi-ar fi placut sa mi se spuna mie asa ! sotul mai ma enerveaza din cand in cand spunandu-mi Nuti...oribil...!!!!!!

Un nume de baiat? Imi place Stefan...daca voi avea un baiat asa ii voi pune numele!

 3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?

Nu stiu daca as dori sa traiesc atat de mult intr-un loc..mai degraba mi-as dori sa vizitez mai multe locuri...Imi doresc din suflet sa vizitez Mormantul Sfant, Egiptul, Roma, Atena! Acestea sunt prioritatile mele si sper sa ajung vreodata sa imi indeplinesc visul!

 4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?

 Cred ca cel mai neobisnuit vis al meu era defapt o dorinta din copilarie/adolescenta..Visam in fiecare seara cu ochii deschisi ca merg la liceu/discoteca cu o masina decapotabila...si cobor din ea imbracata ca o diva iar in felul acesta il dau ”gata” pe baiatul de care imi placea mie atunci! Neobisnuit si prostesc vis nu?

.5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.

 Prefer sa imi imaginez ca sunt pasare..mi-as dori sa fiu un porumbel alb..sa zbor deasupra lanurilor de grau , deoasupra campurilor cu maci...sa simt libertatea zburand spre cele mai inalte culmi...

6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o? 

Cred ca mi-as dori sa traiesc in pielea unui copil...ba mai mult..mi-as dori ca pt o perioada scurta de timp sa intorc anii..sa fiu din nou copil, sa alerg de dimineata pana seara, sa jac sotronul, coarda, turca, volei, focul, tara tara vrem ostasi! Doamne cat de frumos ar fi !

 7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?

As vizita toate locurile frumoase pentru ca nu as mai fi conditionata de nimic...Iar mai tarziu(defapt cred ca imediat) as muri de dor...Nu am nevoie de o lume intreaga pt a fii fericita..am nevoie doar de 2 persoane:de fiica si de sotul meu!

 Dau si eu mai departe:


8 comentarii:

  1. ma bucur ca l-ai facut asa repede...eu l-am tinut vreo saptamana! :))
    si eu ador seria Twilight...;)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos acest tag si imi plac raspunsurile...Acum, mi-am amintit ca am si eu un tag neonorat... :(
    Gata! Cred ca ma apuc de el... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, dar cine nu a visat sa mearga la disco cu cea mai tare masina si sa dea pe spate baiatul preferat? Cred ca toate fetele au astfel de dorinte in copilarie/adolescenta, doar ca putine recunosc. Eu chiar imi imaginam ca dupa ce l-am dat pe spate cu masina si cu look-ul meu de diva nici nu o sa-l mai bag in seama si ca o sa fiu cu un tip si mai super si el o sa crape de ciuda :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu la fel visam..sa il las cu ochii in soare..sa gasesc un altu mai frumos..sa moara de ciuda..ce mai vremuri..ce n-as da sa mai fiu adoloscenta! Pup

      Ștergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers