duminică, 15 mai 2011

astazi sunt trista din cauza celor din jur

Publicat de Raluca la 09:25
nu de putine ori am avut de suferit din cauza celor din jurul meu..invidie,ura,dusmanie..RAUTATE
si de fiecare data am spus ca data viitoare nu voi mai baga nimic in seama..dar nu pot..asa sunt eu,prostuta sa nu zic proasta..ma dor multe lucruri...si scriind aici ma simt bine..caci intre timp blogul meu(chiar daca nu este citit de f multe persoane) a devenit un prieten,am tot timpul senzatia ca sunt ascultata si ca prietenele virtuale sunt toate bune ,intelegatoare...imi da incredere,curaj,ma destinde..daca trece o zi si nu intru pe blog sa citesc ce scrieti nu ma simi bine..chiar daca nu postez mereu sunt prezenta sa stiti..imi place sa va citesc,sa va cunosc..iar acum ca sunt suparata.. la cine pot apela daca nu la voi/motivul este unul aparent banal...am aflat ca am fost vorbita de rau(ca as fi facut ceva pe care chiar nu l-am facut.)durerea e mai mare cu cat persoana respectiva face parte din familie..dar ar trebui sa nu bag in seama ..dar nu pot..nu sunt o fire dusmanoasa.sunt convinsa ca in cateva zile(poate chiar maine)voi uita..dar acum ma simt f prost..nu pot sa inteleg rautatea oamenilor..ce au cu noi?de ce nu ne lasa sa fim fericiti
de ce trebuie sa existe mereu cineva care sa umbreasca fericirea si buna dispozitie a celorlalti ?nu voi intelege niciodata de ce exista atata RAUTATE in jurul nostru...si in felul acesta mi-am spus oful..acum voi merge in dormitor,imi voi lua fetita in brate,imi voi saruta sotul si voi rade..chiar nu merita..

7 comentarii:

  1. nu merita:*.lumea e rea.niciodata nu vor spune de bine pentru ca sunt invidiosi .vor zice doar d rau.treci peste si arata le ca tu esti mai buna si mai puternica decat cred ei:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are rost sa te consumi si sa iti faci inima rea din cauza asta,este o realitate dureroasa din pacate dar trebuie sa inveti sa ignori si sa mergi mai departe .Invata sa te bucuri numai de familia ta , de copil si lasa lumea sa vorbeasca, important este sa fiti voi bine.Am indraznit sa-ti impartasesc parerea mea pentru ca si mie mi s-a intamplat de multe ori sa fiu vorbita de rau de membrii ai familiei si dc la inceput ma durea acum nu mai bag in seama.Si pentru mine blogul reprezinta locul unde ma refugiez ca sa spun asa alaturi de prietenele mele virtuale si uit de rautatea lumii inconjuratoare.Te pup si fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc fetelor.Stiu ca aveti dreptate si sper sa pot fi indiferenta..dar nu prea pot..insa incerc..si asta de mult timp dar uneori chiar nu mai pot..se umple paharul si rabufnesc!Adica ma supar..plang..ca de certat sau de vorbit urat nu pot..si poate aici gresesc..pt ca mereu omul bun e luat de prost..

    RăspundețiȘtergere
  4. Puisor ,Raluca , nu pune la suflet,stiu ca e greu,ai vazut ca la mine mereu primesc comentarii tare rautacioase , in jur fiecare zi ne intalnim cu rautati si invidie , lasa , mai bine tu sa ramai cu sufletul curat.esti minunata!pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc modniza,multumesc fetelor!deja ma simt mult mai bine datorita voua!simt ca sunt persoane carora le pasa de mine!uneori ma simt f singura..prietene adevarate nu prea am pentru ca de-alungul anilor am fost dezamagita de toate asa zisele mele prietene si de aceea acum nu mai ma apropii atat de repede de o persoana..de aceea prietenele mele sunt f putine,le numar pe degete..iar cele mai multe dintre ele sunt departe..am ajuns la concluzia ca o persoana straina te ajuta mult mai repede si mai mult decat o persoana apropiata!Am simtit-o pe pielea mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. din pacate asa se intampla in ziua de azi...greu gasesti prieteni care sa te ajute neconditionat ! fruntea sus si lasa vorbele in urma ! stiu ca nu e usor ,si eu am patit-o,dar cat de cat m-am convins cine merita si cine nu ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut.
    Pai cred ca ti-ai raspuns singura la intrebare ..... nu merita ....incearca sa nu-ti mai irosesti energia cu tot felul de rautati din acestea care vin intentionat spre tine, mai ales ca acum exista un om mcare depinde de tine si anume fetita ta.
    Sigur te afecteaza, dar selectia oamenilor o faci tu singura si iti vei da seama pe parcusrsul vietii tale cine merita atentia ta si cine nu. liniste iti doresc si multa grija de sufletul tau sa ai. Te pup.Daniela . Poate suna ca un cliseu ce ti-am spus eu acum dar sunt cuvinte venite din suflet.

    RăspundețiȘtergere

Magnetzica Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | Blogger Templates | Best Credit Card Offers